Beşiktaş Transfer Haberleri: Darko Lazovic transferinde Tudor sürprizi

Beşiktaş ve Udinese, Darko Lazovic transferinde karşı karşıya geldi. Udinese teknik direktörü Igor Tudor, Sırp kanat oyuncusuyla ilgileniyor. Darko Lazovic kimdir? Beşiktaş'ın Darko Lazovic transferinde son durum haberimizde.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın transfer çalışmalarında Darko Lazovic ismi gündeme geldi. İtalyan basını Beşiktaş'ın Darko Lazovic transferiyle ilgilendiğini yazarken, Udinese'yi çalıştıran Igor Tudor bu transferde siyah beyazlı takıma rakip oldu. Galatasaray'ın eski hocası, Genoa ile sözleşmesi biten sağ kanat oyuncusuna göz dikti.

Beşiktaş'ın Darko Lazovic transferinde son durum


Transfer için birçok ismi gündemine alan Udinese, 1 Temmuz'a kadar resmi temasları beklemeye aldı. 3 önemli transfer gerçekleştirmesi beklenen Udinese, Tudor yönetiminde yeni sezonun kadrosunu kurmaya çalışıyor.

UDİNESE VE BEŞİKTAŞ, LAZOVİC İÇİN YARIŞIYOR

İtalya basınından Calciomercato'nun haberine göre Udinese teknik direktörü Igor Tudor, Beşiktaş'ın ilgilendiği Genoa futbolcusu Darko Lazovic'in transferini istiyor. Udinese yönetimi, Tudor ve ekibinin taleplerini yerine getirmek için çaba sarf ediyor.


Darko Lazovic kimdir, kaç yaşında?


Kariyerine Borac Cacak takımında başlayan Darko Lazovic, 2009 yılında Kızılyıldız'da ardından 2015'te de Genoa'da forma giydi. Darko Lazovic, İtalya Ligi'nde geçen sezon 33 resmi maçta oynadı ve 3 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri