Beşiktaş Transfer Haberleri (21 Temmuz Cuma 2017)

Beşiktaş Transfer Haberlerini FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. BJK transfer haberleri ve son dakika gelişmeleri sayfamızda.

FutbolArena - Beşiktaş Transfer Haberleri konusunda anbean tüm gelişmeleri FutbolArena'da yer alan Beşiktaş Transfer Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. BJK transfer haberleri aramalarında sarı kırmızılı takımın transferde günlük gelişmelerini sizlere aktarıyoruz. Beşiktaş'ta taraftarların merakla beklediği transfer haberlerini burada bulabilirsiniz.

Beşiktaş haberleri - 21 Temmuz Cuma 2017

Beşiktaş, Mangala'yı transfer edecek mi?


Beşiktaş'ta Real Madrid'den ayrılan Pepe'nin transferi sonrası stopere bir hamle daha yapılması bekleniyor. Siyah beyazlıların bu doğrultuda ilgilendiği oyuncuların başında Mangala geliyor. Beşiktaş'ın görüşmelerini sürdürdüğü Mangala konusunda başka takımların da devreye girmesi nedeniyle beklemeye geçtiği ve aceleci davranmayacağı öğrenildi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş, Emre Mor'u transfer edecek mi?


Borussia Dortmund'da geçen sezon Thomas Tuchel yönetiminde istediği kadar forma şansı bulamayan genç futbolcunun takımdan ayrılmak istediği ve başka bir kulübe kiralanacağı konuşuluyoru. Fenerbahçe ile adı anılan Emre Mor için Beşiktaş'ın da devrede olduğu öne sürülmüştü. FutbolArena'ya ulaşan bilgilere göre Beşiktaş, Emre Mor için çok ekstra durumlar olmadığı sürece girişimde bulunmayacak. Siyah beyazlıların transfer gündeminde şu an için genç futbolcunun bulunmadığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Alvaro Negredo transfer haberleri


Siyah-Beyazlı ekipte forvet trnansferi konusunda Alvaro Negredo en güçlü aday konumunda bulunurken görüşmeler ağır bir şekilde ilerliyor. Geçen sezon Premier Lig'e kiralanan Valencia'nın golcüsü için diğer takımların da devreye girmesi Beşiktaş'ın süreci yavaş ilerletmesine sebep oluyor.


Beşiktaş, Aboubakar'ı transfer etti mi?


Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar defteri ise henüz kapanmadı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın 'transferi zor' diye nitelendirdiği Kamerunlu golcü için defterin tamamen kapanmadığı ifade edildi.

Beşiktaş, Khouma Babacar'ı transfer edecek mi?


Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah beyazlıların, Fiorentina forması giyen Khouma Babacar ile ilgilendiği biliniyor. İtalyan ekibiyle yapılan görüşmelerde belirli bir noktaya gelen Beşiktaş, oyuncuyu şu ana kadar ikna edebilmiş değil. Khouma Babacar'ın Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakmadığı bildirildi.

"FIORENTINA'DA MUTLUYUM"

Beşiktaş'ın forvet adaylarından biri olan Fiorentina'nın 24 yaşındaki Senegalli santrforu Khouma Babacar geçtiğimiz günlerde geleceğiyle ilgili net ifadeler kullandı. Babacar, "Fiorentina'da uzun yıllar oynuyorum ve burada çok mutluyum. Artık evim gibi. Bunların dışında söylenecek bir şey yok." diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri