Beşiktaş, Tolgay Arslan'ın sözleşmesini uzattı

Beşiktaş yönetimi, adı sık sık farklı kulüplerle anılan Tolgay Arslan ile sözleşme yeniledi. Tolgay Arslan Beşiktaş'tan ne kadar kazanacak? Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Beşiktaş yönetimi uzun süredir gündemden düşmeyen Toglay Arslan transfer dedikodularına son noktayı koydu ve yıldız oyuncu ile sözleşme uzattı.


Beşiktaş, Tolgay Arslan ile kaç yıllık sözleşme uzattı?


Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş, 26 yaşındaki orta saha ile yeni sözleşme imzaladı. Tolgay Arslan'ı Inter ve Napoli istedi. Siyah-beyazlılar ise 8.5 milyon Euro bonservis talep ederken İtalyanlar bu rakama çıkamadı. Bunun üzerine kulübüyle kontrat tazeleyen başarılı oyuncunun 1.6 milyon Euro olan yıllık garanti ücreti 1.8 milyon Euro'ya yükseltildi.

Bunun üzerine de Kartal, Tolgay'ın mukavelesini tazeledi. Yönetim, özellikle geride kalan sezonun son bölümünde birbirinden başarılı maçlar çıkartan Tolgay ile 4 yıllık yeni bir kontrat imzaladı. Bu mukaveleyle Tolgay'ın 1.6 milyon Euro olan yıllık ücreti 1.8 milyon Euro'ya çıkartıldı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili diğer gelişmeler için Beşiktaş Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Tolgay Arslan'ın Beşiktaş performansı, Tolgay Arslan transfermarkt


26 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu olan Tolgay Arslan, Beşiktaş forması ile 69 karşılaşmada süre alırken 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Tolgay Arslan'ın 8 de asisti bulunuyor. Transfermarkt verilerine göre bondervis bedeli 6 milyon Euro olarak görülüyor.

Beşiktaşlı Tolgay Arslan kimdir?


Futbola 4 yaşında doğduğu şehrin takımlarından SC Grün-Weiß Paderborn'da başladı. 2003'te ise Borussia Dortmund altyapısına transfer oldu. C-Genç takımda oynamaya başlayan Arslan, 2007-08 sezonunda Dortmund'un U-19 takımında 21 maçta forma giyip 4 gol kaydetti. 2008-09 sezonu Arslan'ın kendini gösterdiği sezon oldu. 26 maçta 30 gol kaydederek U-19 Batı liginde şampiyon oldular. Arslan, ligin de gol kralı oldu. Final maçlarında da forma giyen Arslan, Dortmund ile Almanya U-19 ikinciliğini kazandı.

26 Ocak 2015 tarihinde Beşiktaş, Tolgay Arslan'ın transferi için kendisiyle ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi. Beşiktaş'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada: Tolgay Arslan'ın Şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve Hamburger SV kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Tolgay Arslan transferiyle ilgili 3,5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Hamburger SV kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 450.000 Avro ödenecektir." denildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri