Beşiktaş taraftarlarından Monaco'nun yıldızı Mbappe'ye gönderme

Beşiktaş taraftarları Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından Monaco'nun yıldızı Mbappe'nin instagram hesabına akın etti. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco'nun yıldız futbolcusu Mbappe transfer döneminde en fazla konuşulan futbolculardan biri oldu. Bir süre önce Fransız kulübünün 200 milyon euro istediği yıldız futbolcunun PSG'e transferi gündemde. Kura çekiminin ardından Beşiktaş taraftarları da Mbappe'nin instagram sayfasına akın etti.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco'nun futbolcusu Mbappe ayrılacak mı?


Monaco'nun yıldız futbolcusu Mbappe transfer döneminin en fazla konuşulan futbolcuların başında gleiyor. PSG'e gitmesi gündemde olan ve Fransız kulübünün bonservisini bir dönem 200 milyon euro bonservis belirlediği yıldız futbolcunun instagram hesabına, kura çekiminin ardından Beşiktaş taraftarları akın etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi bu akşam yapılan kura çekiminde Beşiktaş G Grubu'nda Fransa'nın Monaco, Portekiz'in Porto ve Almanya'nın Leipzig takımları ile eşleşti. Grupların belli olmasının ardından siyah-beyazlı taraftarlar, Monaco forması giyen Kylian Mbappe'nin Instagram hesabını hedef aldı ve 'Come to PSG' yorumları yaparak göndermede bulundular.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco nasıl bir takım?


Fransa'nın köklü kulüplerinden olan Monaco geçtiğimiz sezon Fransa Legue 1'i şampiyon olarak tamamladı. Büyük bütçeli kadrolu Paris PS karşısında muazzam bir zafer elde eden Monaco takımının kariyeri kupalarla dolu. 8 kez Fransa Ligi şampiyonluğu bulunan Monaco takımı 5 kez Fransa kupası, 2 kez Uefa Fransa Süper Kupa müzesine götürdü.

Monaco takımı 2003 2004 sezonunda grubun diğer ekibi Porto ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynamış ve kupayı Porto takımına karşı kaybetmişti.

Leonardo Jardim yönetimindeki Monaco takımı kadrosunu Tielemans, Kongolo, Diakhaby, Meite, Mboula, Benaglia, Rachid Ghezzal, Jordy Gaspar gibi önemli isimlerle güçlendirdi.

Monaco takımında değeri 100 milyon Euro'nun üstünde bulunan ve birçok Avrupa devinin transfer listesinde bulunan Kylian Mbappé, Falcao, João Moutinho, Fabinho gibi önemli yıldızlar bulunuyor.

Monaco takımı geçtiğimiz sezon Fransa Ligi'ni 95 puanla Paris SG'nin önünde şampiyon olarak tamamlarken, ondan önceki sezonu 3. Sırada 65 puanla tamamladı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri