Beşiktaş taraftarından Diego Costa'ya transfer baskısı

Beşiktaş taraftarları transfer gündeminde olduğu iddia edilen Diego Costa'ya sosyal medyada "Come to Beşiktaş" baskısı uyguluyor.

FutbolArena - Beşiktaş'ın Chelsea'den Diego Costa'yı transfer edeceği haberleri siyah beyazlı taraftarları coşturdu. Pepe'den sonra Diego Costa'yı kadroda görmek isteyen Beşiktaşlı kullanıcılar yıldız golcünün sosyal medya hesabına baskın yaptı. BJK Transfer gündemindeki son dakika gelişmeleri FutbolArena'da!

Beşiktaş, Diego Costa'yı transfer edecek mi?


Beşiktaş'ın teknik ekiple sorun yaşayan Diego Costa'yı kiralamak üzere Chelsea ile temas kurduğu öne sürülmüştü. Bu iddia sonrası siyah beyazlı taraftarlar adeta atağa kalktı.

Pepe transferi öncesi yıldız oyuncunun sosyal medya hesabından çıkmayan Beşiktaş taraftarları, bu sefer de Diego Costa'nın paylaşımlarını "Come to Beşiktaş" yorumlarıyla işgal etti. İspanyol yıldızı bu yolla etkilemeye çalışan kullanıcılar, transferin gerçekleşmesi için yoğun çaba harcıyor.

Chelsea, geçen sezon 93 puanla ligde şampiyonluğa uzanırken, Costa ise 20 kez ağları sarsarak bu başarıda önemli pay sahibi olmuştu.

Beşiktaş ile ilgili son haberleri Beşiktaş Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Diego Costa kimdir? Kariyeri ve golleri


Diego Costa kariyerinin en sorunlu dönemini Chelsea'da yaşıyor. Teknik direktör Conte ile kavga eden Costa, ayrılığın eşiğine geldi. 28 yaşındaki İspanyol forvet, kulüp kariyerinde Braga, Atletico Madrid, Celta Vigo ve Valladolid gibi takımlarda forma giydi. Bugüne kadar 315 resmi maça çıkan Costa, bu mücadelelerde 142 gol attı. İspanya A Milli Takım formasıyla 16 maçta ter döken yıldız oyuncu, 6 gol kaydetmeyi başardı. Costa'nın piyasa değeri yaklaşık 46 milyon Euro.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri