Beşiktaş taraftarına Leipzig'den övgüler: "Şapka çıkarıyoruz"

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 2-0 mağlup ettiği Leipzig'in resmi twitter hesabı siyah beyazlı taraftarlara şapka çıkardı. 

FutbolArena - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ikinci maçında konuk ettiği Leipzig'i 2-0 mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti. Maçın ardından Leipzig kulübün resmi twitter hesabı siyah beyazlı taraftarlara övgüler yağdırdı.


Beşiktaş - Leipzig maçında Vodafone Park'ta taraftarlar


Beşiktaş taraftarları Vodafone Park'ta oynanan Leipzig maçında yine muhteşem bir atmosfer oluşmasını sağladı. Maçın ardından Leipzig cephesi de bu atmosferden etkilendiklerini söylerken, Alman kulübünün resmi twitter hesabı da çarpıcı bir mesaj yayınladı.

Leipzig kulübünün resmi twitter hesabı, "Oyuncu transfer etmekten, telefonla stat ışığı aydınlatmaya kadar... Beşiktaş taraftarlarına şapka çıkarıyoruz." ifadelerini kullandı.


Beşiktaş - Leipzig maçında Werner neden oyundan çıktı?


Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ikinci maçında sahasında Leipzig'i ağırladı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. Müsabakada konuk ekipte 32. dakikada Timo Werner'in neden oyundan çıktığı belli oldu.

Karşılaşmanın ardından Oğuzhan Özyakup yaptığı açıklamada, "Rakibin golcüsü, tribünlerin sesinden rahatsız olup oyundan çıkmak istedi!." dedi.

ÖZEL: WERNER YEDEK KULÜBESİNDEN KULAKLIK İSTEDİ

FutbolArena'nın edindiği bilgiye göre; Leipzig'in yıldız futbolcusu Timo Werner, "Uğultudan rahatsız olduğu için kenara gelerek kulaksız istedi. Sonra kulaklık verildi. Ancak kulaklıktan sonra dengesi bozulan ve kendisini iyi hissetmeyen Werner kenara işaret ederek oyundan çıktı."

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri