Beşiktaş Son Dakika Transfer: Çağdaş Sevinç Talisca'yı açıkladı (28 Mart 2018)

Günün Beşiktaş haberleri, Beşiktaş gündemi ve BJK Son dakika haberleriyle ilgili siyah beyazlıların gündemini 28 Mart 2018 Çarşamba Beşiktaş Haberlerini merak edenler Çağdaş Sevinç, beIN Sports Detay programında yorumladı. 

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig 27. haftasında sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş'ta son dakika haberleri ve günün Beşiktaş haberlerini beIN Sports'ta Çağdaş Sevinç yorumladı. Beşiktaş'ta bugün neler oldu? 28 Mart 2018 Beşiktaş Haberleri ve Beşiktaş'ta özellikle Talisca'nın bonservisinin alınıp alınmayacağı konusu hakında beIN Sports Haber'de "Detay" programında Çağdaş Sevinç yorumladı.

Beşiktaş'ta bugün neler oldu? (28 Mart 2018 Çarşamba)


28 Mart 2018 Çarşamba Beşiktaş Haberleri ve BJK Son dakika gelişmelerini Çağdaş Sevinç beIN Sports Detay programında yorumladı.

"BEŞİKTAŞ KALİTE OLARAK ÖNDE AMA..."

Bu sene ligde çok iyi bir takım olsaydı baya fark atmıştı. Şu anda şampiyonluk mücadelesi veren 4 takımın da çeşitli eksikleri var. Beşiktaş kalite olarak önde ama lig motivasyonu ve kadronun yaşlanması yarışta geri kalmasına sebep oldu.

"BEŞİKTAŞ'IN ÖNÜNÜ KESEN TEMEL SORUN..."

Beşiktaş'ın bence önünü kesen temel sorun, derbilerde çok iyi oynadı ama ummayacağımız maçlarda puan kaybetti. 9 kere üst üste Bursaspor'u bu defa yenemedi. Bu tabi motivasyonla ilgili. Oyuncu grubunun futbol olarak her başarıyı elde etmesi de bir faktör. Beşiktaş eğer gerekli motivasyonu sağlayabilirse bu yarıştan galip çıkar.

"TALİSCA SENEYE OLMAYACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Her şekilde Talisca, Beşiktaş'ta olmayacak diye düşünüyorum. Opsiyonu kullanıp alınsa bile Beşiktaş satma amacıyla alacak. Eğer opsiyon kullanılmazsa Talisca zaten sezon sonunda ayrılacak. Benim anladığım Beşiktaş, Talisca'yı satmak için bir kulüple anlaştı. Talisca'yı Benfica'dan alıp, bu kulübe satacak."

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri