Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi dönüşlerinde 8 puan kaybetti

Beşiktaş, Leipzig maçından sonra Kayserispor deplasmanından beraberlikle döndü. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi dönüşlerindeki Süper Lig maçlarından aldığı sonuçlar haberimizde.

FutbolArena Detay - Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında konuk olduğu Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Hafta arasında Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig deplasmanından 2-1 galip dönen Beşiktaş, Süper Lig'de Kayserispor'a takıldı.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi dönüşlerinde aldığı sonuçlar


Beşiktaş bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Porto, Monaco ve Leipzig ile mücadele etti. 6 maç sonunda 14 puan toplayan ve grubu namağlup lider bitiren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi dönüşlerinde ise hüsrana uğradı.

6 MAÇTA 4 BERABERLİK

2017-2018 sezonundaki Şampiyonlar Ligi dönüşlerinde sadece Konyaspor ve Göztepe'ye yenebilen Beşiktaş, öte yandan Trabzonspor, Başakşehir, Yeni Malatyaspor ve Kayserispor ile berabere kaldı. Hiç mağlup olmamasına rağmen 6 maçta 8 puan kaybeden siyah beyazlılar, zirve yarışında önemli bir darbe aldı.

BEŞİKTAŞ GEÇEN SEZON NE YAPMIŞTI?

Beşiktaş şampiyon olduğu geçen sezon, Şampiyonlar Ligi dönüşlerinde çıktığı 6 maçtan 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde etmişti. İki sezon arasındaki performans farkı, 3. şampiyonluğu bekleyen taraftarları endişelendirmeye başladı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri