Beşiktaş - Reading maçı saat kaçta, hangi kanalda? (CANLI)

Beşiktaş - Reading hazırlık maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak şeklinde aramalar yapan taraftarlar için Beşiktaş - Reading hazırlık maçı yayın bilgilerini hazırladık. Beşiktaş Reading ile hazırlık karşılaşmasında mücadele edecek. Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Beşiktaş'un Reading maçı canlı şifresiz yayınlanacak mı?

Beşiktaş Reading maçı canlı izleme seçeneği olacak mı? Beşiktaş Reading saat kaçta, Beşiktaş Reading kaçta, Beşiktaş Reading saati şeklinde aramalar yapanlar için Beşiktaş Reading karşılaşmasının yayın bilgilerini hazırladık. Spor Toto Süper Lig için yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da devam ettiren Beşiktaş, hazırlık maçında İngiliz ekibi Reading ile karşılaşacak. Beşiktaş Reading maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Beşiktaş Reading şifresiz mi? Beşiktaş Reading canlı izle gibi seçeneklerle ilgili bilgiler de burada olacak.

Beşiktaş'ın hazırlık maçları (Beşiktaş hazırlık maçı sonuçları ve programı 2018)


Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kamp çalışmasını Slovakya'da gerçekleştirdi. Ardından Avusturya'ya geçen siyah beyazlılar bu süreçte hazırlık maçları oynadı. İşte Beşiktaş'ın hazırlık maçları sonuçları:

Beşiktaş 1-1 Siofok
Beşiktaş 4-1 Gyirmot
Beşiktaş 0-0 Shakhtar Donetsk
Beşiktaş 1-4 CSKA Moskova

BEŞİKTAŞ'IN HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI

17 Temmuz Beşiktaş Reading
20 Temmuz Beşiktaş Krasnodar

Beşiktaş Reading maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Beşiktaş Reading ile hazırlık maçında kaşrılaşacak. Siyah beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş'in Reading karşısında sahaya süreceği kadro da merak ediliyor. Beşiktaş Reading maçı Avusturya'da oynanacak. Beşiktaş Reading maçını D-Smart platformundaki Smart Spor kanalı saat 20.00'den itibaren canlı olarak yayınlayacak. Smart Spor izleyebilmek için D-Smart aboneliği olmak zorunda. Smart Spor kanalı canlı ve şifresiz olarak izlenememekte.

Smart Spor nasıl izlenir? D Smart'ta yayın yapan Smart Spor uydu frekans bilgileri

Türksat uydusundan yayın yapan SMART SPOR kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken Türksat frekans bilgisi aşağıdadır.

SMART SPOR Kanalı 12187 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V - Dikey'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. SMART SPOR kanalı olarak yayın yapmaktadır.

Kanal Adı:SMART SPOR
Paket İsmi:DTVH P4 HD T411
Frekansı:12187
Polarisazyon Değeri:V - Dikey
Kapsama:Batı
SR:27500
FEC:5/6
Tip:

D SMART CANLI İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri