Beşiktaş Koita transferi için görüşmelere başladı

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın yerini doldurmak için Kasımpaşa'dan Koita'yı transfer etmek için girişimlere başladı. 

FutbolArena - Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın Lille transferinin ardından forvet transferinde Kasımpaşa'dan Koita'yı gündemine aldı.


Beşiktaş Transfer Haberleri: Beşiktaş'ın Koita transferi


Kasımpaşa'da son derece başarılı bir performans sergileyen ve kariyerinin en golcü sezonunu yaşayan Koita'nın menajeriyle görüşme gerçekleşti. TRT Spor'un haberine göre, Beşiktaş yönetimi Koita'nın menajeriyle ilk transfer görüşmesini yaptı.

TRT Spor Muhabiri Tuna Akdemir, "Beşiktaş'a sıcak bakıyor. Ancak Kasımpaşa ile devam eden sözleşmesi var. Bundan sonraki süreç önemli. Para mı yoksa takas yoluyla mı transferin gerçekleşeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Karşılıklı görüş alışverişi yapıldı ve olumlu geçti. Ancak tabi henüz bir yol katedilmedi. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın da onay verdiği isimlerden birisi. Beşiktaş yönetimi aynı zamanda TFF'nin belirleyeceği harcama limitlerinden sonra yol haritasını belirleyecek." diyerek gelişmeleri aktardı.

Koita Kasımpaşa'da kaç gol attı?


Koita bu sezon Kasımpaşa formasıyla ligde oynadığı 24 maçta 12 gol attı ve 5 asist yaptı. 29 yaşındaki futbolcunun Kasımpaşa ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri