Beşiktaş, Kenan Karaman transferini açıkladı! İlk sözleri...

Beşiktaş, 'Memleketten haber var' duyurusunun ardından Kenan Karaman'ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

FutbolArena - Beşiktaş, Kenan Karaman transferini tamamladı. Almanya Bundesliga 2 ekibi Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi sona eren Kenan Karaman, Beşiktaş kadrosuna katıldı.

"ŞİMDİ TARİHE GEÇME SIRASI BENDE"

Beşiktaş, 'Memleketten haber var' duyurusunun ardından Kenan Karaman transferini resmen açıkladı. Kenan Karaman ilk sözlerinde, "Merhaba Beşiktaş! Şimdi tarihe geçme sırası bende. Siyah beyazlı formayı terleteceğim için çok mutlu ve çok heyecanlıyım. Arma için elimden gelenin fazlasını yapacağıma emin olabilirsiniz. Şimdi tarih yazma vakti." ifadesini kullandı.

KENAN KARAMAN'IN GOLLERİ VE ASİSTLERİ

Kenan Karaman bu sezon ligde oynadığı 28 maçta 7 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Kariyerinde Hoffenheim, Hannover ve Fortuna Düsseldorf formaları giyen Kenan Karaman, bugüne kadar 277 maçta 73 gol ve 23 asist kaydetti. Kenan Karaman'ın milli takım formasıyla ise 5 golü bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'TAN KENAN KARAMAN AÇIKLAMASI

"Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, milli futbolcu Kenan Karaman ile sözleşme imzalamıştır.Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Kenan Karaman'a hoş geldin der, başarılar dileriz."

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri