Beşiktaş, Kaan Ayhan ve Ömer Toprak'ı istiyor iddiası

Beşiktaş'ın gelecek sezon savunma hattına Kaan Ayhan ve Ömer Toprak'ı transfer etmek istediği iddia edildi.

FutbolArena - Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları erken başlarken hedefteki isimler arasında Kaan Ayhan ve Ömer Toprak'ın yer aldığı iddia edildi. Siyah beyazlıların bu iki futbolcuyu da transfer etmek için girişimlerine başlayacağı öne sürüldü. Son dakika Beşiktaş haberleri, Beşiktaş transfer haberleri gibi aramaların yanıtları burada.


Beşiktaş Haberleri: Kaan Ayhan ve Ömer Toprak, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Beşiktaş'ta gelecek sezon savunma hattına yapılması planlanan transferlerle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; siyah beyazlıların istediği futbolcular arasında Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan ile Borussia Dortmund'da oynayan Ömer Toprak'ın da yer aldığı iddia edildi. Kaan Ayhan'ın hem sağ bek, hem de stoper oynaması avantaj olarak görülüyor ancak futbolcunun yükselen performansı da transferi zorlaştıracak. Dortmund'da beklenen performansı sergileyemeyen Ömer Toprak'ın da yüksek maliyeti nedeniyle kiralanması gündemde.

Beşiktaş Haberleri: Şener Özbayraklı, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve takımda forma şansı bulmakta zorlanan Şener Özbayraklı için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'la da adı anılan tecrübeli sağ bek için siyah beyazlılar girişimde bulunacak. Kulübüyle olan sözleşmesinin bitimine 6 aydan az kalması sebebiyle başka kulüplerle görüşme hakkı bulunan Şener'in, kulübün şartlarına uyması halinde bu kez Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri