Beşiktaş Jhon Cordoba'yı transfer edecek mi?

Beşiktaş ile ilgili olarak sürpriz iki transfer gelişmesi ortaya atıldı. Jhon Cordoba ve Thomas Vermaelen Beşiktaş'a önerildi.

FutbolArena - Beşiktaş devre arasında yapacağı transferlerle şampiyonluk iddiasını arttırmak isterken siyah beyazlılara çok sayıda isim öneriliyor. Bu isimlerden iksii de Jhon Cordoba ve Thomas Vermaelen oldular. Beşiktaş transfer haberlerini FutbolArena'dan takip edebilirsiniz.


Beşiktaş Jhon Cordoba'yı transfer edecek mi?


Fotomaç'ın haberine göre Devre arasında mutlak bir santrfor isteyen Şenol Güneş'e Köln'lü Jhon Cordoba önerildi. Yöneticilerin, Güneş'e "Hocam seninle yeniden patlama yapar. 17 milyon euro'luk oyuncu. Üstelik çok uygun şartlarda transfer edebiliriz" dediği gelen haberler arasında.

Ayrıca Vida'nın satılma ihtimaline karşılık Oğuzhan ve Lens'in menajeri Kees Vos'un önerdiği Vermaelen'e ise Şenol Güneş'ten veto geldi. 33 yaşındaki stoperin arka adalesinden müzmin sakat olduğu, bu nedenle sürekli olarak bu bölgeden sakatlandığı Güneş'e hatırlatıldı.

Jhon Cordoba kimdir? Jhon Cordoba golleri


Almanya Ligi ekiplerinden Köln takımında oynayan Kolombiyalı forvet oyuncusu olan Jhon Cordoba 25 yaşında. 2017 yılında Mainz'dan 17 milyon euroya transfer olan golcü oyuncu bu sezon çıktığı 11 karşılaşmada Köln takımı adına 4 gollük bir performans üretti. Cordoba'nın Köln takımı ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son dakika Beşiktaş Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri