Beşiktaş ile anılan Kaan Ayhan'a 2 transfer talibi daha!

Beşiktaş'ın transfer listesine girdiği öne sürülen Kaan Ayhan'a Almanya Bundesliga ekipleri Borussia Mönchengladbach ve Hoffenheim talip oldu.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş transfer çalışmalarına başlarken, savunma için Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan'ın listeye alındığı öne sürülmüştü. Almanlar milli futbolcu Kaan Ayhan'a 2 Bundesliga ekibinin daha talip olduğunu açıklarken, başarılı futbolcunun bonservisi de belli oldu.

Kaan Ayhan Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Alman basınından Bild'in haberine göre Kaan Ayhan, ülkede gösterdiği performansla transfer gözdesi oldu. Schalke 04 altyapısında yetişen Kaan Ayhan ile Almanya Bundesliga ekipleri Borussia Mönchengladbach ve Hoffenheim'ın ilgilendiği öne sürüldü. Kaan Ayhan'ın bonservisinin 8 milyon Euro olduğu iddia edildi.

Fortuna Düsseldorf formasıyla dikkat çeken performanslar sergileyen 24 yaşındaki Kaan Ayhan'ın Türkiye ve Almanya arasında tercihini yapması bekleniyor. Sabah Gazetesi, savunmaya takviye düşünen Beşiktaş'ın Kaan Ayhan'ı yakından takip ettiğini öne sürmüştü.

Kaan Ayhan kimdir?


3 sezondur Alman ekibinde görev alan Kaan Ayhan için Beşiktaş yönetimi ilk etapta kiralama formülünü deneyecek. Bu sezon Düssedorf ile 25 karşılaşmada süre alan Kaan Ayhan 4 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Kaan Ayhan'a, Türkiye A Milli Takım Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından da Arnavutluk ve Moldova maçlarında ilk 11'de görev verilmişti.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri