Beşiktaş için transferde Josef de Souza sürprizi

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Josef de Souza'nın menajerinin Beşiktaş ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

FutbolArena - Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi. Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Josef de Souza'nın kulübü Al Ahli'de yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle ayrılacağı ve menajerinin de Beşiktaş ile temas halinde olduğu ifade edildi.

Transfer Haberleri: Josef de Souza, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Fenerbahçe'de forma giydikten sonra Al Ahli takımına transfer olan Josef de Souza, kulübünün yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle ayrılmak istediği kaydedildi. Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe'ye geir dönmek için haber yolladığı ancak sarı lacivertlilerin sıcak bakmadığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine Josef de Souza'nın menajeri Beşiktaş ile temasa geçti ve bir görüşme yaptı. Siyah beyazlıların, Brezilyalı futbolcu hakkında nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.

AL AHLI'DE EKONOMİK KRİZ

Suudi Arabistan takımlarından Al Ahli ekonomik krizle boğuşuyor. Fenerbahçe'den Josef de Souza'yı transfer eden kulübün 49 milyon euro'ya ulaşan borcu nedeniyle FIFA ile başı dertte. Bu yüzden Al Ahli kulübünde başta Josef de Souza olmak üzere bazı futbolcuların takımdan ayrılabileceği yazıldı.

Suudi Arabistan'da son dönemde birçok kulübün yaşadığı ekonomik krizden dolayı yeni federasyon başkanı önümüzdeki dönemde yabancı futbolcuya sınır getirme kararı alabileceklerini açıkladı. Al Ahly'nin 49 milyon euro'ya ulaşan borcu nedeniyle bazı futbolcuların takımdan ayrılması bekleniyor.

Josef de Souza kimdir, kaç yaşında?


Kariyerine Vasco da Gama takımında başlayan Josef, Porto, Gremio, Sao Paulo ve Fenerbahçe formaları giydi. Geçtiğimiz yıl 12 milyon euro karşılığında Al Ahli'ye transfer olan Brezilyalı futbolcu, Süper Lig kariyerinde 96 maça çıktı ve 10 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri