Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş Transfer Haberleri (Manuel Fernandes, Pepe 9 Aralık 2018)

Beşiktaş Haberleri arasında günün öne çıkan transfer iddiaları arasında Manuel Fernandes ve Pepe öne çıktı. Beşiktaş Transfer Haberleri arasında 9 Aralık Pazar günü dikkat çeken iddiaları bir araya getirdik. 

Beşiktaş Haberleri: Alanyaspor karşısında puan kaybeden Beşiktaş için devre arası transfer dönemi daha önemli bir hal aldı. Beşiktaş Transfer Haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerinde neler var? Beşiktaş Haberleri arasında Pepe ve Manuel Fernandes isimleri öne çıkıyor. Beşiktaş'ın son dakika gündemi FutbolArena'da!

Beşiktaş Transfer Haberleri: Pepe gidecek mi? (9 Aralık Pazar)


Akşam'ın haberine göre Beşiktaş'ın ocak döneminde satıp, para kazanmayı düşündüğü Portekizli yıldızı Al Gharafa'nın Fransız Hocası Christian Gourcuff'un çok istediği öğrenildi. Katar Ligi'nde 6. Sırada bulunan Al Gharafa'da, Portekizli Amado da forma giyiyor.


Manuel Fernandes Beşiktaş'a dönecek mi? (9 Aralık Pazar)


Öte yandan Beşiktaş'a döneceği konuşulan Manuel Fernandes, geleceği ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. Lokomotiv Moskova yönetimiyle uzun süredir sözleşme konusunda sorun yaşayan ve kendisine saygısızlık yapıldığını söyleyen Manuel Fernandes, ligde 2-1 kazandıkları Orenburg maçının ardından "Şu anda sezon sonuna kadar devam eden bir sözleşmem var. Lokomotiv Moskova eğer bir sözleşme teklif ederse burada kalırım ama tabi futbolun neler getireceği hiç belli omaz." diye konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ HEDEFİ BELİRLEDİ: TRABZONSPOR VE MALMÖ

Siyah-Beyazlılar'da gözler, UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Malmö'yle oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Kartal, 5 maç sonunda 7 puanla ikinci sırada bulunduğu I Grubu'ndan üst tura çıkmak için rakibi karşısında istediği sonucu almaya çalışacak. Beşiktaş, bu mücadeleden galip gelir ya da berabere kalırsa üst tura adını yazdıracak. Fanatik'in haberine göre bu karşılaşma öncesinde tüm planlarını galibiyet üzerine yapan teknik direktör Şenol Güneş, Malmö maçıyla birlikte haftaya pazar günü Trabzonspor'la oynayacakları karşılaşmayı da düşünüyor... Tecrübeli çalıştırıcının, 4 günde çıkacakları 2 karşılaşmadan da zaferle ayrılıp; Ankaragücü, Sarpsborg ve Galatasaray galibiyetleri sonrasında Aytemiz Alanyaspor beraberliğiyle noktaladıkları kazanma serisini yeniden oluşturmayı planladığı öğrenildi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri