Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş Transfer Haberleri (Burak Yılmaz, Okaka 5 Aralık 2018)

Beşiktaş Haberleri arasında günün öne çıkan transfer iddiaları arasında Burak Yılmaz ve Okaka öne çıktı. Beşiktaş Transfer Haberleri arasında 5 Aralık Çarşamba günü dikkat çeken iddiaları bir araya getirdik. 

Beşiktaş Haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışını sürdüren ve ezeli rakibinin averajla üzerine çıkan Beşiktaş'ta bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Beşiktaş Transfer Haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerinde neler var? Beşiktaş Haberleri arasında Burak Yılmaz transferinde yeni gelişmelerin olduğu öne sürüldü. Beşiktaş'ın ayrıca transferde Stefano Okaka ile de ilgilendiği iddia ediliyor.

Beşiktaş Transfer Haberleri: Okaka ve Burak Yılmaz, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Sabah Gazetesi'nden Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre; elinde üç forvetten genç Güven Yalçın dışında beklediği verimi alamayan Beşiktaş'ta ara tranfser dönemi için iki isim ön plana çıktı. Adaylardan birisi Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz, diğer aday ise İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford'un formasını giyen İtalyan forvet Stefano Okaka.


Beşiktaş Haberleri: Şenol Güneş, Milli Takım'ın başına neden geçmedi?


Sözcü Gazetesi'nden Lemi Çelik'e konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Beşiktaş'a söz verdim ve mukavele imzaladım. Kulüp işleme sokmadan milli takımdan teklif geldi. Söz verdiğim için, imzam henüz geçerli olmamasına rağmen kaldım ve milli takıma gitmedim. Milli takıma gelen hocaların hepsi; Mustafa Denizli, Fatih Terim de çok başarılı olmuştur, ben de başarılı olmuşumdur. Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ama milli takımın başındaki hocaya diğer takım hocaları ellerin gelen desteği vermeli" dedi.

Son Dakika Beşiktaş: Adem Ljajic, Beşiktaş'a neden transfer oldu?


Skorer'de yer alan habere göre; Adem'in sezon başında birçok ciddi teklif aldığını belirten Almir Ljajic, “Beşiktaş dışında Spartak Moskova ve Valencia'dan teklif vardı. Kardeşim hangi kulübe gitmesi konusunda babama danıştı. Babam, ‘Biz müslüman bir aileyiz. Sen de dindar birisin. Allah'a hep dua etmiştim ve dualarımız kabul oldu. Senin gideceğin en doğru yer Türkiye. Orası da bizim memleketimiz gibi. Dinimiz, kültürümüz yemeklerimiz aynı. Bu fırsatı kaçırma. Ramazan ayını bir müslüman ülkede geçireceksin' dedi. Adem bunun üzerine tercihini yaptı ve uzun süre İstanbul'da kalmak için ev bile satın aldı" diye konuştu.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri