Beşiktaş gruptan nasıl çıkar? Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıktı mı?

Beşiktaş'ın müthiş bir geri dönüşe imza attığı Sarpsborg maçından sonra UEFA Avrupa Ligi grubu karıştı. Beşiktaş gruptan nasıl çıkar? Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıktı mı? Detaylar haberimizde.

FutbolArena Detay - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi grup etabı maçında konuk olduğu Sarpsborg'u 2-0'dan geri dönerek 3-2 mağlup etti.​ Siyah beyazlı temsilcimizin aldığı galibiyet, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda hesapları değiştirdi. Beşiktaş gruptan nasıl çıkar? Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıktı mı? Tüm merak edilenler haberimizde.

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi puan durumu


UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçları sona erdi. Malmö sahasında ağırladığı Genk ile 2-2 berabere kalırken, Beşiktaş deplasmanda Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti. Sonuçların ardından Genk 8 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, Beşiktaş 7 puanla 2. sıraya yükseldi. Malmö 6 puanla 3. sırada kalırken, Sarpsborg ise 5 puanla son sıranın sahibi oldu.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda son haftada Genk - Sarpsborg ve Beşiktaş - Malmö maçları oynananacak. Aldığı galibiyet ile avantajlı duruma gelen siyah beyazlı temsilcimiz, son maçta Malmö ile karşılaşacak. Beşiktaş'a gruptan çıkmak için son maçta Malmö karşısında beraberlik yetecek.

LİDERLİK HESAPLARI

Beşiktaş eğer Malmö maçını kazanır ve Genk evinde Sarpsborg'u yenemezse UEFA Avrupa Ligi'nde lider olarak adını son 32 turuna yazdıracak. Son maçlarda Genk'in mağlubiyet, Beşiktaş'ın beraberlikle ayrılması durumunda oluşacak puan eşitliğinde ise siyah beyazlı temsilcimiz ikili averaj nedeniyle ikinci olarak tur atlayacak.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri