Beşiktaş, Gedson Fernandes'i açıkladı! İlk sözleri...

Beşiktaş'ın resmen açıkladığı Gedson Fernandes, taraftarlara "Önümüzdeki haftayı bekleyin." mesajını gönderdi.

FutbolArena - Beşiktaş devre arasında Çaykur Rizespor'a kiralanan Gedson Fernades'in transferini resmen açıkladı. Gedson Fernandes, taraftarlara "Önümüzdeki haftayı bekleyin." mesajını gönderdi.

GEDSON FERNANDES'İN RİZESPOR PERFORMANSI

Beşiktaş, Gedson Fernandes'i Şubat ayında bonservisini aldıktan sonra Rizespor'a kiraladı. Çaykur Rizespor formasıyla Süper Lig'de 11 maçt 6 gole katkı sağlayan Gedson Fernandes, sezonu 3 gol ve 3 asist ile tamamladı. Rize ekibinde ortaya koyduğu performansla beğeni toplayan Portekizli futbolcu, yakın zamanda Beşiktaş'ın sezon başı kampına katılacak.

BEŞİKTAŞ'IN KAP AÇIKLAMASI (ŞUBAT 2022)

"Profesyonel Futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzeretransferi konusunda SL Benfica Kulübüile anlaşmaya varılmıştır. SL Benfica Kulübü'ne 6.000.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.

Oyuncu ile 1 Temmuz 2022 tarihinden başlamak üzere dört yıl artı bir yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya varılmıştır.Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek gelir Kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında 50% - 50 % olarak paylaşılacaktır."

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri