Beşiktaş - Galatasaray maçında Adem Ljajic'in penaltı golünü (İZLE)

Beşiktaş, Galatasaray derbisinin 16. dakikasında Adem Ljajic'in attığı penaltı golü ile karşılaşmada 1-0 öne geçti. Beşiktaş - Galatasaray Adem Ljajic'in penaltı golünü izlemek için haberimize göz atabilirsiniz.

FutbolArena - Galatasaray, Beşiktaş deplasmanında zorlu bir 3 puan mücadelesine çıktı. Beşiktaş mücadelenin henüz başında Adem Ljajic'in golü ile 1-0 öne geçti. Beşiktaş'ın kiralık yıldızı Adem Ljajic, attığı penaltı golü ile Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.


Beşiktaş - Galatasaray Adem Ljajic'in penaltı golü


Beşiktaş, Vodafone Park'ta Galatasaray'ı ağırlıyor. Siyah beyazlı takım hızlı başladığı mücadeleye oldukça etkili bir futbol ile başlarken karşılaşmanın henüz 16. dakikasında Eren Derdiyok'un yaptığı penaltı ile büyük bir avantaj yakaladı. Topun başına geçen Adem Ljajic, bulduğu fırsatı iyi değerlendirdi ve Beşiktaş'ı mücadele 1-0 öne geçirdi.


ADEM LJAJİC'İN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Beşiktaş - Galatasaray ilk 11'ler


Beşiktaş: Karius, Adriano, Necip, Vida, Caner Erkin, Dorukhan, Medel, Quaresma, Adem Ljajic, Mustafa Pektemek, Güven Yalçın

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ahmet Çalık, Ozan, Maicon, Nagatomo, Selçuk, Fernando, Feghouli, Onyekuru, Eren Derdiyok.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri