Beşiktaş - Galatasaray derbisine damga vuran görüntü

Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi iki takım futbolcularının ve teknik heyet arasındaki dostluk görüntüleri dikkatlerden kaçmadı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 14. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbi maç öncesinde iki takım futbolcu ve teknik heyetinin verdiği dostluk mesajı dikkatlerden kaçmadı. Beşiktaş kafilesi trafiğe takıldığı için Galatasaray kafilesinden yaklaşık 10 dakika sonra stada geldi.

Beşiktaş ve Galatasaraylı futbolcuların yanı sıra teknik heyetteki isimler maç öncesinde birbirlerine sarılarak başarılar dileklerinde bulundu. İki takım futbolcuları ve teknik heyeti arasındaki bu dostluk görüntülerini beIN Sports'ta yorumlayan Ercan Taner, "Örnek olacak görüntüler gerçekten. Umarım böyle devam eder ve bugün futbolun sıcaklığını konuşuruz." dedi.


Beşiktaş - Galatasaray sakat cezalı futbolcular


Bu maç öncesinde Galatasaray'da Badou Ndiaye, Serdar Aziz, Ryan Donk ve Garry Rodrigues cezalı. Ayrıca Emre Akbaba, Younes Belhanda ve Sinan Gümüş'ün de sakatlıkları bulunuyor. Beşiktaş'ta ise Babel, Pepe, Roco ve Gökhan Töre sakat. Ayrıca Tolgay Arslan da kadro dışı olduğu için derbide oynayamayacak.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri