Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçları

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kızıştı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçlarını sizler için derledik.

FutbolArena - Süper Lig'in 40. haftasında Galatasaray, lider Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe ise deplasmanda Ankaragücü'nü son dakika golüyle 2-1 yendi. Beşiktaş 81 puanla liderliğini korurken, Fenerbahçe 79 puanla 2. sıraya yerleşti. Galatasaray ise Beşiktaş ile puan farkını 3'e düşererek 78 puanla 3. sırada yer aldı. Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kızıştı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçlarını sizler için derledik.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Süper Lig fikstürü


Süper Lig'de şampiyonu son 2 haftada oynanacak maçlar belirleyecek. Lider Beşiktaş, Süper Lig'de oynanan 40. hafta maçlarının ardından rakipleriyle puan farkının azalmasına engel olamadı.

BEŞİKTAŞ (81 PUAN)

Fatih Karagümrük
Göztepe (D)

FENERBAHÇE (79 PUAN)

Sivasspor
Kayserispor (D)

GALATASARAY (78 PUAN)

Denizlispor (D)
Yeni Malatyaspor

ŞAMPİYON KİM OLACAK?

Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü son saniyeyle mağlup ettiği dramatik maçın ardından Caner Erkin gözyaşlarına hakim olamadı. Sarı laciverliler bu golle şampiyonluk yarışında lider Beşiktaş ile farkı 2 puana indirdi.

Derbide lider Beşiktaş'ı 3-1 ile geçen Galatasaray ise 78 puanla 3. sırada şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Beşiktaş kalan maçlarını kazanması halinde ise rakiplerinin sonuçlarına bakmadan şampiyonluğunu ilan edebilecek.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri