Beşiktaş, Fabri ile sözleşme uzatıyor

Beşiktaş yönetimi 30 yaşındaki İspanyol kaleci Fabri ile 5 yıllık sözleşme uzatma kararı aldı. Siyah beyazlı yönetim Fabri ile her konuda anlaşma sağladı.

FutbolArena - Beşiktaş yönetimi kontratı 2019 yılında sona erecek olan başarılı file bekçisi Fabri ile sözleşme uzatıyor. Siyah beyazlı yönetim İspanyol doğumlu kaleci Fabri ile 5 yıllık sözleşme uzatmak için her konuda anlaşma sağladı.


Beşiktaş, İspanyol kaleci Fabri ile 5 yıllık sözleşme uzatıyor


Beşiktaş yönetimi 2016-2017 sezonu başında İspanya'nın Deportivo la Coruna takımından transfer ettiği İspanyol kaleci Fabri ile sözleşme uzatıyor. 30 yaşındaki oyuncu ile 5 yıllık sözleşme uzatma kararı alan siyah beyazlı yönetim kısa süre içerisinde bu anlaşmayı resmiyete dökmesi bekleniyor. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Tolgay Arslan ve Oğuzhan Özyakup'tan sonra Fabri ile de uzun süreli sözleşme imzalamak isteyen siyah beyazlılar, 30 yaşındaki İspnayol kaleci ile prensip anlaşmasına vardı.

Ailesiyle birlikte İstanbul'da olmaktan mutlu olduğu için kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek isteyen Fabri, yönetile yaptığı görüşmede; "Şu an için şampiyonluk yarışındayız. Sözlşem meselesi çok önemli değil. Sezon sonunda oturup, konuşuruz. Size zorluk çıkaracak değilim. Ben burada çok mutluyum." ifadelerini kullandığı belirtildi.


Beşiktaşlı Fabri en iyiler arasında girdi


Uruguay asıllı İspanyol kaleci Fabri, majör beş lig ve Türkiye'de 10 maç ve üstü sahaya çıkan isimler arasında kurtarış yüzdesinde (%77) 7. sıraya yükseldi ve çıktığı 25 maçın 9'unda gol yemedi. Opta ölçümlerine göre Fabri'nin Uruguay Milli Takımı için forma mücadelesi verdiği Fernando Muslera ise 130 kaleci arasında 64 olan kurtarış yüzdesi ile alt sıralarda yer aldı.Galatasaraylı eldiven, 24 maçta 28 gol yerken maç başına 2.1 kurtarış ortalaması yakaladı. Öte yandan Fabri yüzde 86'lık topu oyuna sokma başarısında da en iyi 6. kaleci unvanının sahibi oldu.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri