Beşiktaş, Erce Kardeşler'i transfer edecek mi?

Beşiktaş'ın gelecek sezon için Altınordu'dan Erce Kardeşler'i transfer edeceği iddia edildi. 

FutbolArena Özel - Beşiktaş'ta kaleci Loris Karius'un sergilediği performanstan memnun olmayan ve kadro dışındaki Tolga Zengin'le de yolları ayıracak olan yönetim, yeni kaleci arayışlarına başladı. Siyah beyazlıların bu doğrultuda Altınordu'da forma giyen genç kaleci Erce Kardeşler'i gündemine aldığı iddia edildi. FutbolArena, Altınordu cephesinden bu iddialarla ilgili yanıt aldı.

Beşiktaş Haberleri: Erce Kardeşler, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Altınordu'da forma giyen 25 yaşındaki kaleci Erce Kardeşler'in Beşiktaş'ın gündeminde olduğu ve siyah beyazlıların İzmir kulübüyle temasa geçerek transferi bitirmek istediği öne sürüldü. FutbolArena'nın ulaştığı Altınordu cephesi, şu ana kadar Erce Kardeşler için resmi bir teklifin gelmediğini belirtti. Erce'ye Beşiktaş'ın ilgisi olduğu doğrulanırken resmi olarak herhangi bir girişimin bulunmadığı bilgisi aktarıldı.

Erce Kardeşler kimdir, kaç yaşında?


Kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan Erce Kardeşler, 2013 yılında Altınordu'ya transfer oldu. 2015 yılında Altınordu'nun A Takımı'nda oynamaya başlayan Erce Kardeşler, bu sezon 26 lig maçında forma giydi. Altınordu ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Erce Kardeşler, Türkiye U21 Milli Takımı'nda daforma giyiyor.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri