Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor | FutbolArenaTV

Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig 7. haftasında oynanacak olan müsabaka saat 16:30'da başlayacak. Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçının tüm heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de. 

FutbolArena - Süper Lig 7. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Alanyaspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kazanamadığı haftada Beşiktaş, Alanyaspor'u yenerek hem kötü gidişe dur demek, hem de üst sıralara tırmanmak için 3 puan hedefiyle sahada. Beşiktaş - Alanyaspor maçı saat 16:30'da başlayacak. Beşiktaş - Alanyaspor maçında 90 dakika boyunca canlı anlatım, canlı iddaa heyecanı ve Vodafone Park'tan canlı bağlantılarla müsabakanın heyecanı FutbolArenaTV'de.


Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçı 11'leri


Beşiktaş:Karius, Ruiz, Vida, Caner, Atiba, Oğuzhan, Dorukhan, Lens, Ljajici, N'Koudou, Burak Yılmaz

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Nskala, Tzavellas, Welliton, Baiano, Ceyhun, Siopis, Bammou, Bakasetas, Efecan, Cisse


Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maç haberleri


Süper Lig'in 7. haftasında lider Alanyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, kara bulutları dağıtmak istiyor. Ligde geride kalan 6 maçta 5 puan toplayan ve 16. sırada yer alan siyah-beyazlılar kazanarak yukarıya çıkmak istiyor. Süper Lig'in 7. haftasında lider Alanyaspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, bu maçtan galibiyetle ayrılarak krizi durdurmak istiyor. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Wolverhampton'ı konuk eden ve 90+3. dakikada yediği golle sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrılan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Abdullah Avcı, takımı bu maça motive etmek için çabalıyor. Wolves karşısında oynanan futbolun pozitif noktalarını oyuncularına aktaran ve özellikle savunma konusunda rakibi hapsettiklerini oyuncularına hatırlatan Avcı, oyun sisteminde ufak değişiklikler yaparak takımı sahaya sürecek. (İHA)

Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçı saat kaçta?


Süper Lig 7. haftasında Beşiktaş ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanacak olan müsabaka saat 16:30'da başlayacak. Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçını beIN Sports yayınlayacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri