Beşiktaş Antalya'da rekora doymadı! Şenol Güneş ilki yaşadı

Beşiktaş deplasmandaki Antalyaspor maçından 6 gollü galibiyetin yanı sıra 2 rekorla birden döndü.

FutbolArena Detay - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında konuk olduğu Antalyaspor'u 6-2 mağlup etti. Gol yağmuru şeklinde geçen karşılaşmanın ardından ortaya çıkan istatistikler dikkat çekti. Beşiktaş'ın yeni transferi Shinji Kagawa ilk maçında rekor kırdı.

Beşiktaş bu sezon hiç 6 gol attı mı?


81. dakikada oyuna giren Kagawa sadece 19 saniye sonra topu ağlara gönderdi. Shinji Kagawa bu sezon Süper Lig'de oyuna yedek kulübesinden girdikten sonra en erken sürede gol atan futbolcu oldu. Japon yıldız bu golden 2 dakika sonra frikikten ağları sarsarak Antalya'da ayakta alkışlandı.

BEŞİKTAŞ SEZONUN EN GOLLÜ MAÇINI OYNADI

Beşiktaş 20. haftası geride kalan Süper Lig'de bu sezon ilk kez 6 gol atmayı başardı. Deplasmanda olumsuz sonuçlar ile karşılaşan siyah beyazlılar, sezonun en rahat galibiyetini Antalya'da elde etti. Bu sezon bir maçta en fazla 4 gol atan Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

Süper Lig'de gol sayısını 38'e çıkartan Beşiktaş, bu sezon Galatasaray ve Kasımpaşa ile beraber ligin en çok gol atan takımı oldu.

ŞENOL GÜNEŞ İLKİ YAŞADI

Şenol Güneş Süper Lig'de teknik direktör Bülent Korkmaz'ın bileğini ilk kez büktü. Bülent Korkmaz'ın takımlarına karşı ilk galibiyetini elde eden Şenol Güneş, geride kalan 4 maçtan 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı.

DORUKHAN TOKÖZ DURDURULAMIYOR

Öte yandan maçta Beşiktaş adına şık bir gol atan Dorukhan Toköz, son 3 maçta 3 gol atarak parladı. Galibiyette büyük katkısı bulunan Adem Ljajic ise Beşiktaş'ın ligde attığı son 5 golün 4'üne katkı gösterdi. Sırp yıldız bu süreçte 1 gol ve 3 asist kaydetti.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri