Beşiktaş Altınordu hazırlık maçı canlı İZLE (Beşiktaş Youtube canlı yayın)

Beşiktaş Altınordu hazırlık maçını canlı şifresiz izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi hazırladık. Beşiktaş Altınordu canlı, Beşiktaş Altınordu izle gibi aramaların yanıtları burada.

Beşiktaş Altınordu hazırlık maçı, Beşiktaş Altınordu hazırlık maçı izle, Beşiktaş Altınordu maçı saat kaçta, Beşiktaş Altınordu izle, Beşiktaş Altınordu canlı şifresiz izle, Beşiktaş Altınordu yayın, Beşiktaş Altınordu canlı yayın, Beşiktaş Altınordu şifresiz yayın gibi aramaların yanıtlarını hazırladık. Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Altınordu ile karşılaşacak.

Beşiktaş - Altınordu maçında ilk 11'ler

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, Atiba, Oğuzhan, Diaby, N'Koudou, Lens, Burak.

Altınordu: Erhan, Ravil, Sinan, Kerim, Ufuk, Oğulcan, Muhammed, Burak, Metehan, Hüseyin Atakan, Yasin.

Beşiktaş Altınordu hazırlık maçı canlı izle (Beşiktaş Altınordu yayın)


Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında Altınordu ile karşılaşıyor. Siyah beyazlılar oynadığı ilk hazırlık maçında Macaristan Ligi takımlarından Mezokövesd-Zsory karşısında Adem Ljajic ve Atiba'nın golleriyle 2-0 galip ayrılmıştı. Beşiktaş bugün yapacağı Altınordu maçı sonrası İstanbul'a dönecek.

BJK Youtube canlı İZLE (Beşiktaş Youtube kanalı canlı)


Beşiktaş'ta Fikret Orman yönetimi döneminde alınan kararla Beşiktaş TV kapatılmıştı. Siyah beyazlı kulüp, BJK TV'de yayınlanan içeriklerin bir bölümünü Youtube kanalından yayınlamaya başlamıştı. Beşiktaş'ın bugün oynayacağı hazırlık maçı da BJK Youtube hesabından yayınlanacak. Beşiktaş Youtube kanalını izlemek için aşağıdaki videoya tıklayabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ - ALTINORDU CANLI İZLE




AHMET NUR ÇEBİ'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

"Hocamla transfer konusunda görüştüm. 1-2 takviyeye ihtiyacı olduğunu ancak kulübün içinde bulunduğu durumu bildiğini ve buna göre hareket edeceğini o da söyledi. Beşiktaş'ı riske ederek hareket edemeyiz. Gidecek hiçbir futbolcumuz yok. Ayrılmak isteyen ve transfer teklifi gelen oyuncumuz bulunmuyor. Cenk Tosun gündemimize geldi. Beşiktaş'a büyük ekonomik katkıları da oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Onun satışını da ben planladım. Transfer konusundaki sorunları halledemediğimiz için Cenk Tosun'a cevap veremedik. Eğer TFF'den yanıt aldığımızda Cenk başka bir takımla anlaşmış olursa çok üzülürüz. Faiz farkını TFF bizim limitimize eklerse 25-30 milyon TL daha limitimiz artacak ve bu bizi epey rahatlatır."

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri