Beşiktaş 5-2 Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük hazırlık maçında karşılaştı. Beşiktaş 5-2 Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig'e verilen milli arada Fatih Karagümrük ile Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlık maçı yaptı. Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük, Beşiktaş ile oynadığı hazırlık maçını 5-2 kaybetti. Cyle Larin'in 3 dakikada 2 gol attığı hazırlık maçında, yeni transfer Vincent Aboubakar ikinci dönemininin ilk golünü kaydetti. Beşiktaş 5-2 Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

Beşiktaş - Karagümrük hazırlık maçı özeti (İZLE)



16. dakikada Gökhan Töre'nin kullandığı kornere ceza sahasında iyi yükselen Josef, şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 26. dakikada Atiba Hutchinson farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti.

Fatih Karagümrük bu dakikadan sonra geri dönüş için ataklarına başladı. 30. dakikada Yannis Salibur, Karagümrük'ün maçtaki ilk golünü attı. 36. dakikada Mevlüt Erdinç, Beşiktaş'a attığı golle maçta eşitliği sağladı ve ilk yarı 2-2 bitti.

LARİN'DEN 3 DAKİKADA 2 GOL GELDİ

Beşiktaş ikinci yarıya Cyle Larin ile fırtına gibi başladı. 47 ve 49. dakikalarda Cyle Larin, Fatih Karagümrük ağlarını sarsarak Beşiktaş adına skoru 4-2 yaptı. 57. dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Yeni transfer Vincent Aboubakar penaltıyı gole çevirerek Beşiktaş'taki ikinci dönemindeki ilk goünü ağlarla buluşturdu. 5-2

Beşiktaş ilk 11'i: Utku, Rosier, Montero, Welinton, Necip, Josef, Atiba, Atakan, Oğuzhan, Gökhan, Aboubakar

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri