Beşiktaş 3-0 Gaziantep FK, Bein Sports maç özeti ve golleri (İZLE)

Beşiktaş, Süper Lig'de konuk ettiği Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti. Kevin Prince Boateng ilk maçında gol sevinci yaşadı. Beşiktaş 3-0 Gaziantep FK, Bein Sports maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında sahasında ağırladığı Gaziantep FK ekibini 3-0 mağlup etti. Vodafone Park'ta ilk maçına çıkan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Marius Sumudica karşısından galibiyetle ayrıldı. Üst üste ikinci galibiyetini alan Beşiktaş, 36 puanla 7. sırada yer aldı. Gaziantep FK ise 27 puanla 9. sırada kaldı. Beşiktaş 3-0 Gaziantep FK, Bein Sports maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

Beşiktaş - Gaziantep FK maç özeti izle


1' Vodafone Park'ta ilk düdük çaldı ve Beşiktaş - Gaziantep FK maçı coşkulu tribünler önünde başladı.

4' İPTAL! Diaby topu ağlara gönderdi ancak Burak Yılmaz'ın pozisyondan önce ofsaytta olduğu tespit edildi ve VAR golü iptal etti.

9' Gökhan Gönül'ün pasıyla bululan Burak Yılmaz kaleci ile karşı karşıya kaldı. Burak Yılmaz'ın şutu az farkla auta gitti. Ardından ofsayt bayrağı kalktı.

12' Gaziantep'in yeni transferi Maxim şutunu çekti, top auta çıktı.

15' Kayode çizgiye inerek topu içeri çevirdi. Beşiktaş defansı gol tehlikesini önledi.

25' Beşiktaş henüz Gaziantep FK kalesine şut çekemedi.

28' Beşiktaş ilk isabetsiz şutunu çekti. Ljajic pasını verdi, ceza sahasında Burak Yılmaz'ın çektiği şut yandan auta gitti.

30' Gaziantep FK serbest vuruş kullandı. Maxim'in frikiği kaleci Karius'ta kaldı.

35' Sezonun ilk maçında yaşananlardan dolayı Beşiktaş taraftarları, topla her buluşmasında Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç'e tepki gösteriyor.

38' Burak Yılmaz'ın kafa vuruşunu kaleci Günay köşeden kornere çeldi! Beşiktaş maçtaki ilk isabetli şutuyla gole çok yaklaştı.

40' Sergen Yalçın yeni transfer Kevin Prince Boateng'i ısınmaya gönderdi.

42' Diaby ceza sahası dışı sağ çaprazdan şutunu çekti, kaleci Günay gole izin vermedi!

45' İPTAL! Beşiktaş bir kez daha topu ağlara gönderdi ama yine ofsayt bayrağı havaya kalktı. Burak Yılmaz yine pozisyon öncesinde ofsayta yakalandı.

DEVRE | Beşiktaş 0-0 Gaziantep FK



46' Beşiktaş'ta Kevin Prince Boateng, Ljajic'in yerine oyuna girdi.

48' İPTAL! Beşiktaş'ın üçüncü kez ağlara gönderdiği top ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmadı. Atiba'nın golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

52' GOL! VAR odası Atiba'nın golünde Alper Ulusoy'a pozisyonu izlemesini tavsiye etti. Alper Ulusoy, Elneny'nin ortasında elle oynama gerekçesiyle penaltı kararı verdi. Burak Yolmaz penaltıyı gole çevirdi. 1-0

57' Boateng pasını verdi, Burak Yılmaz'ın müsait pozisyonda şutu auta gitti.

60' Maxim'in ceza sahası dışından şutunu kaleci Karius kontrol etti.

61' Mohamed Elneny'nin şutu farklı şekilde auta gitti.

65' Beşiktaş'ta sakatlanan Domagoj Vida, tedavisinin ardından oyuna geri döndü.

70' GOL! Çizgiye inen Gökhan Gönül'ün pasını Kevin Prince Boateng ağlarla buluşturdu. Beşiktaş yeni transfer Kevin Prince Boateng'in attığı golle Gaziantep FK karşısında farkı 2'ye çıkardı. Kevin Prince Boateng, Beşiktaş'taki ilk şutunda gol attı. Vodafone Park'ta golden sonra "Bir tanem! Deli gibi severim seni ben!" şarkısı çalındı. 2-0

75' Beşiktaş'ta Abdoulay Diaby'nin yerine Jeremain Lens oyuna girdi.

77' Victor Ruiz'in şutunda gole giden topu Diarra çizgiden çıkardı.

83' İPTAL! Bu kez Umut Nayir'in golü iptal edildi. Beşiktaş'ın Gaziantep FK maçında ağlara gönderdiği 4 top, gol değeri kazanmadı.

90+5' GOL! Caner Erkin'in asistinde Jeremain Lens maçın skorunu belirleyen golü attı. 3-0

MAÇ SONUCU | Beşiktaş 3-0 Gaziantep FK

MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş - Gaziantep FK maçında Boateng'in attığı gol


Beşiktaş'ın transferin son gününde Fiorentina'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Ganalı yıldız Kevin-Prince Boateng, Gaziantep karşısında fileleri havalandırarak ilk maçında gol sevinci yaşadı. Karşılaşmanın 46. dakikasında Adem Ljajic'in yerine oyuna dahil olan ve sahada kaldığı süre boyunca etkili bir görüntü çizen Boateng, 69. dakikada Gökhan Gönül'ün pasında topuğuyla şık bir vuruş yaparak takımının 2. golünü attı.

Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir deplasmanına gidecek olan Beşiktaş, bu maça Gökhan Gönül'den yoksun olarak çıkacak. Gaziantep maçının 55. dakikasında gördüğü sarı kart sonrasında cezalı duruma düşen Gökhan Gönül, zorlu Başakşehir deplasmanında takımını yalnız bırakacak.

Beşiktaş - Gaziantep FK maçı ilk 11'ler


Beşiktaş'ın ilk 11'i: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, Atiba, Elneny, Diaby, N'Koudou, Ljajic, Burak Yılmaz

Gaziantep FK'nın ilk 11'i: Günay, Oğuz, Olkowski, Tosca, Kana Biyik, Morais, Güray, Maxim, Sousa, Muhammet, Kayode

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri