Beşiktaş 1-0 Galatasaray maç özeti ve golleri (İZLE)

Beşiktaş - Galatasaray Bein Sports özet. Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Beşiktaş - Galatasaray maçı özeti haberimizde.

FutbolArena - Beşiktaş - Galatasaray maç özeti. Beşiktaş - Galatasaray maç özeti ve golleri. Beşiktaş - Galatasaray Bein Sports özet. Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Beşiktaş - Galatasaray maçı özeti haberimizde.


BEŞİKTAŞ - GALATASARAY MAÇ ÖZETİ İZLE


Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Beşiktaş mücadeleye oldukça hızlı başlarken Ricardo Quaresma ve Caner Erkin ile etkili oldu. Siyah beyazlı takım mücadelenin 16. dakikasında penaltı kazanırken topun başına geçen Adem Ljajic topu ağlara gönderdi ve mücadelede takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuç ile tamamlanırken ikinci yarısında da karşılaşma oldukça büyük çekişmeye sahne oldu. Galatasaray ikinci yarıda ataklarını sıklaştırsa da mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Galatasaray deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu.


ADEM LJAJİC'İN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Beşiktaş - Galatasaray ilk 11'ler


Beşiktaş: Karius, Adriano, Necip, Vida, Caner Erkin, Dorukhan, Medel, Quaresma, Adem Ljajic, Mustafa Pektemek, Güven Yalçın

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ahmet Çalık, Ozan, Maicon, Nagatomo, Selçuk, Fernando, Feghouli, Onyekuru, Eren Derdiyok.

Spor Toto Süper Lig takımları ile ilgili tüm gelişmelere Süper Lig sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri