Beşiktaş 0-0 Göztepe maç özeti ve golleri (İZLE)

Beşiktaş ile Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final için kozlarını paylaştı. Beşiktaş-Göztepe maç özeti bilgisi haberimizde.

FutbolArena - Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında İzmir ekibi Göztepe'yi ağırladı. Vodafone Park'ta oynanan maçın 90 dakikası ve uzatma süreleri 0-0 sona erdi. Beşiktaş penaltılarla adını çeyrek finale yazdırdı.

Beşiktaş-Göztepe, A SPOR özet


Beşiktaş - Göztepe maçının ilk yarısının sonunda Halil Akbunar ile Beşiktaş yedek kulübesi arasında tartışma çıktı. Halil Akbunar sonrasında 'Sus' işareti yaparken Serdar Topraktepe tepki gösterdi. İki isim sarı kart gördü.

İkinci yarıda her iki takımın penaltı beklediği pozisyonlar yaşandı. Normal süresi golsüz eşitlikle biten müsabakanın uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmadı. Penaltı atışlarını kazanan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

ERSİN DESTANOĞLU DAMGA VURDU

Seri atışlarda 2 penaltı kurtaran Ersin Destanoğlu, bu sezon toplam 4 penaltı kurtardı. Son 5 resmi maçta ise kalesine gelen 21 isabetli şutun 20'sini kurtaran Ersin, tek golünü ise penaltıdan yedi.

BEŞİKTAŞ'IN GÖZTEPE MAÇI EKSİKLERİ

Teknik direktör Önder Karaveli, Antalyaspor ile 0-0 berabere kalınan maçta ilk 11'de oynattığı Michy Batshuayi, Can Bozdoğan, Necip Uysal ve Emirhan İlkhan'ı, Göztepe karşısında yedek soyundurdu. Sakatlığı bulunan Valentin Rosier ise kadroda yer alamadı. Beşiktaş'ta bu isimlerin yerine Josef de Souza, Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin, Rachid Ghezzal ve Kerem Kalafat ilk 11'de şans buldu.

Beşiktaş ilk 11'i: Ersin, Kerem, Vida, Montero, Rıdvan, Pjanic, Ghezzal, Josef, Oğuzhan, Alex Teixeira, Larin

Göztepe ilk 11'i: İrfan Can, Arslanagic, Atınç, Kahraman, Kerim, Obinna, Aytaç, Moubandje, Halil, Tijanic, Ndiaye

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri