Flaş! "Mario Gomez yeniden Beşiktaş'a..."

FutbolArena - Beşiktaş’ta Mario Gomez defteri yeniden mi açılıyor? Siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıran gelişme. 

1
Beşiktaş’a Mario Gomez geri mi dönüyor? Siyah beyazlı kulüpte şampiyonluk yaşadıktan sonra ayrılan ve Almanya’nın Wolfsburg takımıyla sözleşme imzalayan yıldız futbolcunun yeniden Beşiktaş’a döneceği iddia edildi.
2
DHA’nın haberine göre; Beşiktaş’ın İngiliz, İtalyan ve İspanyol kulüplerinin gözdesi olan Cenk Tosun’u satması halinde Mario Gomez’e teklif yapacağı ortaya çıktı.
3 MARİO GOMEZ: BEŞİKTAŞ’A GERİ DÖNERİM.
MARİO GOMEZ:
Beşiktaş kulübü Cenk Tosun’un ayrılma ihtimaline karşılık Mario Gomez’i yeniden gündemine aldı. DHA’nın haberine göre; Siyah-beyazlı yönetimin, Wolfsburg takımında forma giyen Gomez’den olumlu yanıt aldığı belirtildi
4
Sezon sonunda Wolfsburg’la yeniden masaya oturacak olan Mario Gomez, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada mukavelesinde opsiyon olduğu fakat bunu kullanıp kullanmama konusunda henüz emin olamadığını söyledi.
5
Peki Mario Gomez’in transferi nasıl olacak? Kiralık mı? Bonservisiyle mi?
6
DHA’nın iddiasına göre; Almanya Bundesliga’da beklediğini bulamayan Mario Gomez’in Şampiyonlar Ligi’nde de forma giyebilecek olmasını cazip bulduğu ve Cenk’in gitmesi halinde yarım sezonluk da olsa kiralık gelebileceği belirtildi.
7
Mario Gomez bu sezon Wolfsburg formasıyla 13 resmi maçta 1 gol attı, 3 asist yaptı.

Futbolarena anasayfasından devam...