Başakşehir'in yıldızı: "Abdullah Avcı beni Beşiktaş'a istiyordu"

Medipol Başakşehir futbolcusu Elia, Beşiktaş'a transfer hikayesini anlattı. 

FutbolArena Dış Haberler - Medipol Başakşehir forması giyen Elia, Hollanda basınına yaptığı açıklamada devre arasında Abdullah Avcı'nın kendisini Beşiktaş'a transfer etmek istediğini söyledi.

"ABDULLAH AVCI DEVRE ARASINDA BENİ BEŞİKTAŞ'A TRANSFER ETMEK İSTEDİ"

Bu sezon devre arasında Abdullah Avcı beni Beşiktaş'a transfer etmek istemişti. Başakşehir'de birlikte çalıştık. Daha sonra Beşiktaş yönetimi menajerimle temasa geçti. Ocak ayında böyle transfer zordur. Ancak bu transfer gerçekleşmedi. Bu benim için sorun değildi. Çünkü Başakşehir'de de bir yandan şampiyonluk için yarışıyoruz.

"BAŞAKŞEHİR TÜRK FUTBOLUNDA BAŞARILI OLMAYA DEVAM EDECEKTİR"

Başakşehir'de harika iş çıkardık. Kupalar için yarışıyoruz. Ayrıca ben bu kulübün uzun süre Türk futbolunda başarılı olacağından eminim. Çünkü hırslı bir ekip, hırslı bir kadro var. Büyük kulüplere karşı gösterdiğimiz başarılı performansa Avrupa kupalarını da ekledik. Bu sezon Avrupa kupalarında da çok büyük işler yaptık ve umarım devam edecek


Elia Başakşehir'de kaç gol attı?.


Elia bu sezon Medipol Başakşehir formasıyla ligde oynadığı 18 maçta 1 gol attı ve 2 asist kaydetti. Elia'nın bu sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona eriyor.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri