Beşiktaş'ın transferi için Guti devrede

 FutbolArena - Beşiktaş, forvet arayışlarını sürdürüyor. 

1

Siyah beyazlılar birçok oyuncuyu gündeminde tutuyor.
2
Gündemdeki isimlerden biri için Beşiktaş’ın eski yıldızı Guti devreye girdi.
3
Alvaro Negredo için Valencia ile anlaşan siyah-beyazlılar, oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. 31 yaşındaki İspanyol forvetin de yumuşadığı ve imzaların yakında atılabileceği ifade ediliyor.
4
Valencia’da vergiler dahil brüt 6 milyon euro kazanan Negredo’ya Beşiktaş’ın yıllık 3.5 ile 4 milyon euro arasında net bir rakam ödeyeceği belirtiliyor.
5

İspanyol Provincias gazetesi, Alvaro Negredo’nun FFP kuralları nedeniyle Valencia’da devam etmesinin imkansız olduğunu tekrarlarken, İspanyol ekibinin Beşiktaş’ın kiralama teklifine ’evet’ dediğini okuyucularına duyurdu. Transferin tamamlanması için oyuncu ile yapılacak görüşmelerin tamamlanmasının beklendiği ifade edildi.
6

Yönetimin, Türkiye’ye gelme konusunda çekinceleri bulunan Negredo’yu ikna etmek için Guti’yi de devreye soktuğu iddia edildi.
7
Siyah-beyazlı kulüpte daha önce forma giyen İspanyol yıldızın, Negredo ile temas kurarak Beşiktaş’ı ve taraftarını anlattığı öğrenildi. Guti’nin, Pepe’nin transferi sırasında da benzer şekilde aracılık yaptığı belirtilmişti.

Fotomaç
8

Futbolarena anasayfasından devam...