Aykut Kocaman'dan Beşiktaş ve Fatih Terim itirafları! 'Söylenemez'

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada "Çok formda oldukları söylenemez, birtakım sorunlar yaşıyorlar" ifadesini kullandı.

FutbolArena - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Atiker Konyaspor'u konuk edecek. Hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, sıradaki rakibi Beşiktaş hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman'ın Beşiktaş açıklamaları


Aykut Kocaman idman öncesi basın mensuplarına yaptığı yorumlarda, "5 hafta 4 beraberlik 1 mağlubiyet oldu. Bunu çevirmek istiyoruz. Beşiktaş maçı bu anlamda çevirmek için çok kolay mı, değil. Beşiktaş'ın da şu anda bütün anlamında bakıldığı zaman formda olduğu söylenemez. Onlar da birtakım sorunlar yaşıyorlar. Esas hedefimiz bu galibiyetsizliği sona erdirmek üzerine kurulu olacak. Ama tabi buna Beşiktaş'ın ne kadar izin vereceğini bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman'dan Fatih Terim ve MHK sözleri


Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı öncesi yaptığı açıklamalarda Türkiye eski futbol direktörü Fatih Terim ve yeni MHK hakkında konuştu.

Kocaman, Terim'in açıklamalarından aydınlandığını ifade ederek, “Açıkçası yapabilirlik ile ilgili tarafında kuşkum yok. Saha içinden bir şeyleri başarma ihtimalimiz yüksek. Bu konuda benim bir kuşkum yok. Saha içindeki durum ile ilgili bir kuşkum olursa bunu dillendirebilirim. Ancak işin öteki tarafın ile ilgili aydınlanmayı geçtiğimiz dönemde yaşadım. Ben olaylara dışarıdan bakarak bir takım şeylerle ilgili yorumlar yapabiliyorum. Bazı insanlar gibi bir takım bilgilere içerden sahip olan bir insan değilim. Bunlara tenezzül eden biri de değilim. Ülkedeki en yetkin (Yetkinliğini de söylemek lazım hakikaten) ve aynı zamanda da etkin futbol direktörümüzün o günkü söylediği sözlerden sonra aydınlandım açıkçası. Çünkü bazı şeyleri çok iyi bildiğini ve lige ayar verildiğini söylemişti. Gerçekten çok ciddi bir açıklamaydı bu. Pek üstünde durulmadı. Hala da durulmuyor. Gene de durulmayacaktır büyük ihtimalle. En azından bizim gibi olaylara olgular üzerinden bakmaya çalışan daha sıradan insanlar için çok aydınlatıcıydı. Önümüzdeki dönemde nereye doğru gideceğimizi, biz futbol takımı olarak bazı şeyleri daha doğru yaparak, sakatlarımızın da iyileşmesi ile puan ortalamasının üzerine çıkarak belirleyebiliriz. Tabi yeni gelen MHK ile birlikte lige ayar verilmeye devam edilecek mi, edilmeyecek mi, onları bilemiyoruz. Bakalım ne olacak. Göreceğiz" dedi. Fatih Terim daha önce yaptığı açıklamalarda TFF ve MHK'nin içini iyi bildiğini ifade etmişti.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri