Aubameyang'dan Boateng'e Beşiktaş transferi yanıtı

Beşiktaşlı Boateng ile Arsenal'da forma giyen Aubameyang'ın canlı yayın sohbetinde ilginç anlar yaşandı.

FutbolArena - Beşiktaş'ın kiralık futbolcusu Kevin Prince Boateng, yakın arkadaşı olan Arsenal oyuncusu Aubameyang ile sosyal medyada canlı yayın yaptı. Boateng, Aubameyang'a Beşiktaş'a transferi hakkında ilginç bir teklif yaptı.

Aubameyang, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Boateng ile Aubameyang'ın instagram hesabından yaptığı yayına Beşiktaş taraftarları yoğun ilgi gösterdi.Aubameyang ile Boateng arasındaki canlı yayın sohbetinde Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandıran anlar yaşandı.

YAYINA COME TO BEŞİKTAŞ YAĞMURU

Kevin Prince Boateng'in "Taraftarlar Arsenal ile yeni sözleşme imzalaman gerektiğini söylüyorlar" çağrısına yanıt veren Aubameyang "Evet, biliyorum, 1 yıl kaldı" ifadesini kullandı. Aubameyang'ın sözleşmesinin son yılına girdiğini duyan siyah beyazlılar, yayına 'Come to Beşiktaş' mesajları yağdırdı.

"BEN ARSENAL'A GİDEYİM, SEN BEŞİKTAŞ'A GEL"

Yayındaki mesajları fark eden Boateng, "Come to Beşiktaş yazıyorlar. Takas yapalım. Ben Arsenal'e gideyim, sen Beşiktaş'a gel." diye konuştu. Bu teklife gülerek karşılık veren Aubameyang, Türkleri seviyorum. Çok eğlencililer. Her yerdeler." demekle yetindi.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri