Atınç Nukan yeniden Beşiktaş'ta! 2+1 yıllık anlaşma

Beşiktaş, Atınç Nukan ile 2+1 yıllığına anlaştı. 25 yaşındaki futbolcunun siyah beyazlılardan yıllık 450 bin euro kazanacağı öğrenildi.

FutbolArena - Beşiktaş eski futbolcusu Atınç Nukan'ı yeniden transfer etti. 2015 yılında Beşiktaş'tan 6 milyon euro bonservis bedeliyle Leipzig'e giden genç futbolcu, geçirdiği ağır sakatlıkların ardından uzun süre futboldan uzak kalmıştı.


Beşiktaş Transfer Haberleri: Atınç Nukan Beşiktaş'a transfer oldu


Beşiktaş, Leipzig'e transfer olduktan sonra 2017'de yeniden kiraladığı Atınç Nukan'dan sakatlık nedeniyle faydalanamamıştı. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sol stoper arayan ve bu mevkideki alternatiflerini güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Atınç Nukan ile 2+1 yıllığına anlaştı.

TRT Spor'un haberine göre, Beşiktaş Atınç Nukan ile 2+1 yıllığına anlaştı. 25 yaşındaki futbolcu Beşiktaş'tan yıllık 450 bin euro kazanacak.


Atınç Nukan kimdir?


2015 yılında 6 milyon avroya satılan Atınç Nukan, ardından Beşiktaş'a kiralık olarak geri dönmüş ancak talihsiz sakatlıklardan kurtulamamıştı. Atınç Nukan en son 12 Ocak 2019'da oyanan Leipzig - Galatasaray hazırlık maçında 15 dakika forma giymişti.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri