Atiba'dan resital gecesi! Heykel için ne söyledi?

Atiba Hutchinson, Medipol Başakşehir maçında performansıyla otoritelerden büyük övgü aldı. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın 37 yaşındaki futbolcusu Atiba, Başakşehir karşısında sergilediği başarılı performansla geceye damgasını vurdu. İlk yarıda 1 gol atan, 1 asist yapan Atiba, saha içi performansıyla da maçın ön plana çıkan ismi oldu.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 2 gol atan ve 3 asist yapan Atiba, Başakşehir karşısında 90 dakika boyunca Opta verilerine göre girdiği 5 ikili mücadeleyi de kazanırken, hava topu kaybetmedi. 1 gollük pas atan ve 1 şut pası atan Atiba, karşılaşmanın ardından şu ifadeleri kullandı:

Bugün hem kendim, hem de takım olarak iyi performans sergiledik. Özellikle ilk yarıda. İstediklerimizi yaptık. İkinci yarıda pozisyon verdik. Aslında oyunu önde oynamayı erken bıraktık. Geriye çekildik. Rakip daha fazla pozisyon buldu. 3-0'dan sonra özellikle önde olmayı bıraktık. Rakip üstümüze geldi. Güzel bir mesaj verdik herkese. Güzel bir birliktelik mesajı verdik. Önümüzde Fenerbahçe derbisi var çalışmaya devam edeceğim.

HEYKEL SORUSUNA CEVAP

Atiba, "Heykelinin nereye dikilmesini istersin?" sorusuna, "Sevgiye minnettarım. Benim size söyleyebileceğim tek bir şey var. Ben sahada olduğum sürece Beşiktaş için elimden geleni yapacağım." yanıtını verdi.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri