Ali Gültiken'den Emre Kocadağ'a cevap! 'Bunu demek doğru değil"

Ali Gültiken, Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın açıklamaları sonrası canlı yayında çarpıcı yorumlarda bulundu. 

FutbolAarena - Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalara TRT Spor yorumcusu Ali Gültiken'den çarpıcı yanıt geldi.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ maçın ardından yaptığı açıklamada "Beşiktaşlı yorumcular diğer yorumcuları biraz izlesin. Onlar gibi sesleri çıkmalı" dedi.

ALİ GÜLTİKEN'DEN CEVAP (TRT SPOR)

"ÖNCE KENDİ İŞİNİZİ YAPIN! SEN ŞÖYLE DAVRAN DİYEMEZSİNİZ!


Sorumlu olan insanlar görevlerinin gereğini yerine getirecek ama ölçülerini de bilecekler. Mikrofon size uzatıldı diye herkese her şeyi söyleme hakkına sahip değilsiniz. Emre Kocadağ ticari anlamda sütlaç satıyor. İşi bu. Siz bu konuma geldiniz diye herkese, neyi ne yapacağı konusunda hüküm veremezsiniz. Sen bu şekilde davran diye hitap edemezsiniz. Sen önce kendi işini doğru yapacaksın. İşini doğru yapmadan farklı gündem oluşturmayı düşünüyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Çünkü Beşiktaş'ta Emre Kocadağ ve onunla beraber devam eden arkadaşlara şunu söyleyeyim.Bir sürü konuyu Beşiktaş'ın mali genel kurullarında yapacağınız ve söz vereceğiniz halde bugüne kadar adım atmadınız. Kendi işinizi doğru yapacaksınız. Beşiktaş'ın menfaatlerini doğru kullanacaksınız. Ondan sonra başkalarının ne yapıp yapmayacağı konusunda ahkam keseceksiniz. Bu arkadaşlar güçlü yönetim olarak geldi. Herkes destekler.

ALİ GÜLTİKEN'DEN YENİ AÇIKLAMA: "BU SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN"

Ali Gültiken, Emre Kocadağ'ın mesleğiyle ilgili söylediğim yanlış anlaşılmasın, bütün meslekler değerli diyerek tekrar bir açıklamada bulundu ve ""Sayın Emre Kocadağ'ın mesleğinden bahsederken yapılan işe ve ticari işlerine bir şey söylememiz söz konusu değil. Bütün meslekler çok değerli. Belirtmek istediğimiz şey, yorumculara görev biçme konusunda 'Herkesin durması gereken nokta olduğunu' anlatmaya çalıştık. O açıdan düzeltmeyi uygun gördüm. " ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri