Ahmet Nur Çebi'ye hak mahrumiyeti cezası! PFDK'nın Beşiktaş kararı

Beşiktaş'ın Göztepe maçı nedeniyle yayınladığı açıklamalar nedeniyle kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'ye hak mahrumiyeti cezası verildi.

FutbolArena - Beşiktaş'ta Göztepe maçı isyanı devam ederken, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan ceza geldi. Beşiktaş resmi siteden yayınlanan açıklamalar nedeniyle 100 bin TL para cezası alırken, kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'ye 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

PFDK'nın Beşiktaş ve Ahmet Nur Çebi kararı

BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin resmi internet sitesinden sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,


BEŞİKTAŞ A.Ş. başkanı AHMET NUR ÇEBİ'nin sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulmasından dolayı 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

TRABZONSPOR'A BEŞİKTAŞ MAÇI CEZASI

TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 22.02.2020 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 110.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN 404, 405, 406 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.


Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri