Ahmet Nur Çebi'den transfer itirafı! Weghrost, Sörloth, Muleka

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Papara ile imzalanan sponsorluk anlaşmasında transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Çebi, Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili başvurusu hakkında gelen soruya da "Beşiktaş olarak adaletin ve vicdanın olduğu her yerde varız. Fenerbahçe'nin 29 şampiyonluk talebi, adalet ve vicdan için yapılıyorsa buna destek veririz. Ama orada amaç, formamızda fazla yıldız olsun düşüncesiyse gerek yok" dedi.

"TÜM KURULLAR İSTİFA ETMELİ"

"TFF'de yeni yönetim görevine başladı. Kendilerine hayırlı olsun. Türk futbolu adına yeni seçilen yönetime Beşiktaş olarak destek olacağız. Kaostan hiç kimse fayda elde etmiyor. İtiş kakış olduğu zaman hem kurumlar hem de Türk futbolu zedeleniyor. Bu sezon bunun olmamasını temenni ediyorum. Tüm kurulların istifa etmesi gerektiğini dile getiriyorduk. Umarım hepsi istifa eder ve yeni kurullar oluşturulur. Aynı şeyleri hakemlerimiz için de söylüyorum. Eski hakemlerin, yeni gençlere koltuklarını bırakmaları lazım."

"ATİBA İLE GÖRÜŞECEĞİZ"

"Atiba, bizim sevdiğimiz ve kulübümüze katkı vermiş bir oyuncu. TFF'nin yabancı kuralı ve limitle ilgili aldığı karar takımların önünü açmıştır. Bu karar, Atiba ile sözleşme yenileme konusunda elimizi güçlendirdi. Benim için Beşiktaş'ın ekonomisi önemli. Atiba da bizim ailemizin bir parçası. Kulübümüzün ekonomik şartlarını kabul ederse kendisiyle 1 yıl daha sözleşme yapmak istiyoruz. Ama ekonomi önemli. Bunu gözardı etmeyeceğiz."

"WEGHORST İLE ANLAŞTIK, SÖRLOTH VE MULEKA İLE İLGİLENİYORUZ"

"Saiss ve Gedson gibi çok iyi transferlerimiz oldu. Birkaç transfer daha yapacağız. En önemlisi de forvet. Weghorst ile ekonomik olarak el sıkıştık. Sadece ailesiyle ilgili konu kaldı. Biz başka oyunculara da bakıyoruz. Weghorst bize olumlu dönüş yaptığı zaman eğer başka bir golcüyle anlaşmamışsak kendisiyle anlaşırız. Sörloth, Beşiktaş'ın istediği bir forvet. Fakat iyi alternatiflerimiz de var. En iyisi olsun diye uğraşıyoruz. Ekonomiyi asla gözardı etmeden transfer yapacağız. Muleka ve Muleka gibi oyuncular gündemimizde. Muleka tek alternatif değil ama kendisi beğendiğimiz bir oyuncu. rsin ve Rıdvan bizim kıymetlerimiz. Rıdvan'ın transferi bitmek üzere. Ersin'e de ilgi ve teklif var."

"LARİN İLE İLİŞKİMİZ ŞİMDİLİK BİTTİ"

"Larin ile ilişkimiz söz konusu değil. Gelişmelere göre yarın olabilir ama şu anda görüşmüyoruz. Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş gündemimizde olan oyuncular."

"ESKİ HAKEMLERİN YERİNE GENÇLER GELMELİ"

"Hakemler eğer yeni sezonda da geçtiğimiz sezondaki gibi olurlarsa tepkimizin çok daha sert olacağını bilmelerini istiyorum. Bu nedenle eski hakemlerin yerine gençlerin gelmesini istiyoruz. ski hakemlerinin tamamının mutlaka bir kulüple sorunu var. Bu nedenle hepsinin yerine yeni isimlerin gelmesini istiyoruz. Beşiktaş, 120 yıllık bir kulüp. Benim kulübümün, burayı iyi yöneten yöneticiler olduğu sürece TMSF'ye düşme ihtimali yok. Bunu bekleyenler boşuna bekler."

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri