Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın ve Aboubakar açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyahlı beyazlı takımın şampiyonluğu hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'de elde edilen şampiyonluğun ardından takımdaki kiralık oyuncularla yola devam etmek istediğini ifade etti. NTV'ye konuşan Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın ile yeniden anlaşmak istediklerini açıkladı.

"ALKIŞLAMA MEVZUSU BAŞKA BİR YERE GETİRİLDİ"

"Mutluyum. Huzurluyum. 2 gün sonra yine maçımız var. Transferler, sözleşmeler hayat devam ediyor. Dün gece uyuyamadım, sabaha karşı biraz daldım ama kolay olmadı. 1.500'ün üzerinde mesaj gelmiş. Özet olarak sizin hakkınızdı ve hak ettiniz diyorlar. Rakiplerden bazı söylemler oldu. Alkışlama mevzusu başka bir yere getirildi ve beni çok üzdü. Yoksa koskoca Galatasaray camiasını o şekilde üzmek benim haddime değil."

"SERGEN HOCAYLA MUHTEMELEN ANLAŞACAĞIZ"

"Bu şampiyonluğa beraber kavuştuğumuz herkesle ben yola devam etmek istiyorum. Sergen hocayla sözleşmemizin şampiyonlukla alakası yoktu. Süresi doldu. Biz devam edelim diyeceğiz. Muhtemelen anlaşacağız. Ben uzun yıllar kalmasını istiyorum."

ABOUBAKAR İDDİALARINA TEPKİ

"Aboubakar ile ilgili doktor raporumuz var. Oynayamıyorsa sağlık nedeniyle oynayamıyordur. Başka şekilde tartışılmasını kabul etmiyorum. 2-3 günde bir MR çekiliyor. İyileşme yavaş gidiyor. Ona sakatlığı neden çok gördüler? Manidar buluyorum."

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri