Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray taraftarına çağrı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bernard Mensah'ın transferiyle ilgili devam eden tartışmalar hakkında konuştu. Çebi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak PAOK maçıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

"KOITA İÇİN TEKNİK HEYETİMİZLE GÖRÜŞECEĞİZ"

"Transfer hakkında çok konuşmuyorum. Koita ismi geçiyor. Sayın Ciner önemli biridir ve Divan Kurulu üyemizdir. Kasımpaşa Kulübü'nün sahibidir. Talebimizin olup olmayacağına teknik heyetimizle görüşüp karar vereceğiz. Onun da bu konuda sıkıntıya girmesini isteiyorum."

"BERNA HANIM ANADOLU KADINI GİBİ DAVRANDI"

"Berna Gözbaşı ile Mensah konusunda daha evvel görüşmüştük. 'Anlaşamazsak sizinle görüşürüz' demişti. Sözünün eri bir Anadolu kadını gibi davrandı. Anadolu'da bir söz vardır, 'Bir kızı bin kişi ister ama bir kişi alır' diye. Sosyal medyada tacize uğramasını doğru bulmuyorum. Bu transfer bir yönetici başarısıdır. Galatasaray taraftarının yoğunlaşması gereken kişi Berna Hanım değil kendi yöneticileridir. Galatasaray taraftarından bir istekte bulunmak benim haddim değil ama bir abileri olarak böyle asil bir hanımefendi ve kızına karşı saygılı ve ölçülü davranmalarını isterim."

"CESARETİMİZ SINANMASIN"

"Yunanistan ile aramızda sorun olduğu ifade ediliyor. Biz futbolda siyasetin dışında kalmaya hassasiyet gösteriyoruz. Biz Beşiktaş Kulübü'yüz. Spor için kardeşlik için varız. Efendiliğimizden taviz vermeyiz ama cesaretimiz de sınanmasın. Biz nerede olursa olsun gidip topumuzu oynarız."

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri