Ahmet Dursun'dan derbi öncesi Beşiktaş ve şampiyonluk iddiası

Ahmet Dursun, Galatasaray - Beşiktaş derbisi açıklamalarında şampiyonluk yolunda favorisini açıkladı. Ahmet Dursun eski takımı Beşiktaş'ın en iddialı takım olduğunu söyledi.

FutbolArena - Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi heyecanla beklenirken, siyah beyazlı takımın eski futbolcusu Ahmet Dursun şampiyonluk için iddialı konuştu. Galatasaray'ın eski futbolcusu Murat Erdoğan da maçın kilit adamlarını açıkladı.

Ahmet Dursun, Galatasaray - Beşiktaş derbisi açıklamaları


Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, TRT Spor'a yaptığı açıklamada Ahmet Dursun: "Beşiktaş şampiyonluk yarışında 6'da 6 yaparak en iddialı takım konumuna geldi. Biz de zamanında 13'te 12 yapmıştık. Sonra kalecimiz topu ayağının altından kaçırdı. Galatasaray'a yenildik" dedi.

Erbatur Ergenekon'un "Beşiktaş defansına mı, yoksa Galatasaray defansına karşı oynamak isterdin?" sorusunu yanıtlayan Ahmet Dursun, "Ben çabuk futbolcu olduğum için Luyindama - Marcao defansına karşı oynamak isterdim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Murat Erdoğan ise, "Bana göre Lens oynarsa çok etkili olur. Kilit adam olabilir. Feghouli de sakinleşerek verim vermeye başladı. İyi oynarsa belirleyici adam olur." diye konuştu.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi hangi gün, saat kaçta?


Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ı, 5 Mayıs Pazar akşamı Türk Telekom Stadı'nda ağırlayacak. Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak ve şampiyonluk yolunda kritik bir düğümü çözecek dev derbi 5 Mayıs Pazar akşamı saat 19:00'da oynanacak ve mücadele beIN Sports 1 HD ekranlarından canlı yayınlanacak.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri