Adem Ljajic'in golü izle (Ljajic'in milli takımda attığı gol İZLE)

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Adem Ljajic, Sırbistan'ın Litvanya'yı 4-1 yendiği maçta takımının son golünü attı. Adem Ljajic'in golü izle ve Ljajic'in milli takımda attığı gol izle gibi aramalar yapan kullanıcılar haberimize göz atabilir.

FutbolArena - Sırbistan, UEFA 2020 Elemeleri grup maçında konuk ettiği Litvanya'yı 4-1 mağlup etti. Sırbistan'ın maçtaki son golünü Beşiktaş'ta forma giyen yıldız futbolcu Adem Ljajic attı. Beşiktaş taraftarları sonrasında Adem Ljajic'in golü izle ve Ljajic'in milli takımda attığı gol izle gibi aramalar yapmaya başladı.Adem Ljajic'in Litvanya'ya attığı golü haberimizde izleyebilirsiniz.

Adem Ljajic'ın Sırbistan - Litvanya maçında attığı gol


Beşiktaşlı Adem Ljajic'in Litvanya maçında milli takım formasıyla attığı gol galibiyeti perçinledi. 90. dakikaya 3-1 önde giren Sırbistan, Adem Ljajic'in kapanış golüyle karşılaşmayı 4-1 kazandı. Takım arkadaşının ara pasını ceza sahasında kontrol eden Adem Ljajic, düzgün bir vuruşla topu Litvanya ağlarına gönderdi.

Sırbistan bu galibiyetin ardından gruptaki ilk galibiyetini aldı ve 4 puanla 3. sıraya yükseldi. Lüksemburg aynı puanla Sırbistan'ın üstünde yer alırken, Ukrayna 10 puanla liderliğini sürdürdü. Sırbistan'a yenilen Litvanya ise 1 puanda kalarak son sıraya demir attı.

Adem Ljajic kaç gol attı?


Beşiktaş'ta Süper Lig'de 27, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 5 maçta forma giyen Adem Ljajic, bu dönemde 9 gol ve 11 asist kaydetti. Sırbıstan milli takımıyla da 4 maçta 3 gol atan Ljajic, toplamda 36 resmi maçta 12 gol ve 13 asiste imza attı.

Başarılı futbolcu bu rakama 2 sezon önce Torino formasıyla yaklaşmıştı. Ljajic, 2016-17 sezonunda İtalya'da 36 resmi maçta 12 gol ve 9 asist kaydederek yıldızlaşmıştı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri