Adem Ljajic'in Beşiktaş'a transferinde sürpriz gelişme

Beşiktaş yönetimi Adem Ljajic'in bonservisi için Torino ile pazarlığa başlayacak. Sırp yıldızın sözleşmesinde sürpriz bir kriterin daha olduğu ortaya çıktı.

FutbolArena - Beşiktaş'ta takımda kalmasına karar verilen Adem Ljajic'in transfer sürecinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Şenol Güneş'in bonservisinin alınmasını tavsiye ettiği Adem Ljajic için İtalya Serie A ekibi Torino ile pazarlıklar başlayacak.

Adem Ljajic Beşiktaş'ta kalacak mı?


Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş henüz Adem Ljajic'in bonservesine almak zorunda kalacağı kriterleri tamamlamadı. 20 maç barajını aşan Adem Ljajic'in satın alma opsiyonunun zorunlu hale gelmesi için Beşiktaş'ın ligi ilk 3'te bitirmesinin de gerekli olduğu ortaya çıktı. Her ihtimalde Adem Ljajic'in bonservisini almak isteyen Beşiktaş, Torino ile 6,5 milyon Euro'luk bonservis bedeli konusunda pazarlığa başlayacak.

BEŞİKTAŞ ISRAR ETMEYECEK

Beşiktaş'ın yakın zamanda Sırp yıldızın bonservisini almak üzere Torino ile masaya oturacağı iddia edildi. Eğer bu transferde indirim yapılmazsa Beşiktaş yönetiminin ısrarcı olmayacağı ve yeni sezon için 10 numara arayışlarına başlayacağı belirtildi. Şenol Güneş verdiği raporda Adem Ljajic'in takımda kalması gerektiği ve Sırp yıldızın çok çalışkan olduğunu yazdı.

KAGAWA, LJAJIC, VIDA VE DORUKHAN AÇIKLAMASI

Fikret Orman geçtiğimiz günlerdeki açıklamasında "Kagawa ve Ljajic... Önemli olan onların bizden bizim onlardan memnun olmamız. Şu ana kadar ben de taraftarlarımız da memnun. Ama bir gerçek var ki önümüzdeki sene Beşiktaş futbol takımının maliyetleri ve kadrosu daralacak. Ekonomik sıkıntılarımız var. Piyasalar da öyle. Düzelme süreci içerisindeyiz. Dorukhan çok karakterli ve düzgün bir çocuk. Avrupa'da oynamasını isterim. Daha bana gelmiş bir teklif yok. Vida mesela 150 kulübe gitti. Anlatıyoruz ama dinlemiyorsunuz." demişti.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri