Boyko'nun yeni adresi belli oldu! 2 hafta içinde ayrılıyor
FutbolArena Dış Haber - Beşiktaş’ın yedek kalecisi Denys Boyko’ya Romanya Ligi’nin güçlü ekiplerinden Steaua Bükreş talip oldu.
1

Beşiktaş’ın yedek kalecisi Denys Boyko’ya Romanya Ligi’nin güçlü ekiplerinden Steaua Bükreş talip oldu. Romanya Ligi’nin köklü ekiplerinden Steaue Bükreş, Beşiktaşlı Boyko’yu transfer gündemine aldı. Rumen basınında yer alan habere göre, Steaua Bükreş, Beşiktaş’tan kaleci Denys Boyko’yu kiralamak için görüşmelere başladı.
2 ’’BEŞİKTAŞ BOYKO’NUN MAAŞ YÜKÜNDEN KURTULMAK İSTİYOR’’

Rumen basınınn iddiasına göre Beşiktaş yönetimi Boyko’nun maaş yükünden kurtulmak isterken, Steaua Bükreş ekibi Boyko’nun maaşının belli bir bölümünü karşılayıp kalan bölümün Beşiktaş tarafından ödenmesini istiyor.
3

ROMANYA’DA TRANSFER DÖNEMİ DEVAM EDİYOR
Romanya’da transfer döneminin 19 Şubat’a kadar devam etmesi nedeni ile Steaua Bükreş, Beşiktaş ile anlaşması halinde Boyko’yu sezon sonuna kadar kadrosuna katabilecek.
Romanya’da transfer döneminin 19 Şubat’a kadar devam etmesi nedeni ile Steaua Bükreş, Beşiktaş ile anlaşması halinde Boyko’yu sezon sonuna kadar kadrosuna katabilecek.
4 Beşiktaş kiraladığı Denys Boyko’da pürüz

Beşiktaş Kulübü geçtiğimiz günlerde yedek kaleci Denys Boyko’nun Club Brugge takımına transferi için görüşmelere başlandığı bildigi KAP’a gönderilen yazıda bildirilmişti. Dış basında yer alan habere göre, Denys Boyko’nun Club Brugge’e transferinde pürüz çıktı.