Abdullah Avcı'dan Beşiktaş'a ihtar! Ahmet Nur Çebi'den flaş açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdulah Avcı'nın Trabzonspor ile anlaştıktan sonra alacakları için ihtar gönderdiğini açıkladı.

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Genel Sekreter Ahmet Mesut Urgancılar, Vodafone Park'taki toplantıda, yazılı ve görsel medya kuruluşlarının spor müdürleriyle bir araya geldi. NTV'nin haberine göre Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a ihtar gönderdiğini açıkladı.

"ABDULLAH AVCI KALAN 19 MİLYON TL'Yİ İSTEDİ"

"Trabzonspor'la anlaştıktan 1 gün sonra bize 19 milyon TL'lik ihtarname gönderdi. Bizden 11 milyon TL almıştı. Toplamda 30 milyon TL'lik alacağından kalan 19 milyon TL'yi istiyor. Helalleşmemiz gerekiyor, onu da kırmamamız gerekiyor. Bir abi-kardeş gibi bu işi çözmemiz gerekiyor. Üzerimde camia baskı oluşturuyor ama anlaşacağımızı düşünüyorum. Bir yabancı hoca gibi katı olacağını düşünmüyorum."

"BEN AĞLAMIYORUM, FİKRET ORMAN'IN BAĞIRMASINA GEREK YOK"

"Ben ağlamıyorum, durum tespiti yapıyorum. Bunların bilinmesini, unutulmamasını istiyorum. Beşiktaş'ın geleceği için. Benden sonra da incelesinler, temiz çıkarsam başarılı olurum. Fikret Orman'ın kızmasına, bağırmasına gerek yok. Camia inceleme istiyor. Her gidenin incelenmesi gerekmesini istiyor. Mali açıdan yürümesi mümkün olmayan kulübü, 13-14 aydır ayakta tuttuk. Bu ekonomik disiplini sağlarsak bir nebze olsun düzlüğe çıkabiliriz."

"TFF KULÜPLERE DESTEK VERMİYOR"

"Yayın gelirimiz 100 milyon TL eksik olacak. 100 milyon TL stat gelirimiz olmayacak. 200 milyon TL de güncel kur farkından zararımız var. Maaşların % 85'i Euro cinsinden TFF 'Başınızın çaresine bakın' diyor. Corona virüs testlerini bile kulüpler ödüyor, federasyon en ufak destek vermiyor. Ellerinde kaynak yok. Keşke zor günler için kaynak ayırsalardı. Umarım bu ders olur."

"ALİ KOÇ, KULÜPLER BİRLİĞİ ANLAŞMASINI İMZALAMAMAKTA HAKLIYDI"

"Ali Koç imzalamamakta haklıydı. Fikret Orman bizden önce imzayı attı. Galatasaray imzayı attığı için 'değiştirin' diyemiyor. Ali Koç Başkana da 'Senin paraya ihtiyacın yok, imzalamadın' dendi. Ben benden önce imzalandığı için 'Bu böyle olmaz' diye itirazda bulundum. Sayın Cumhurbaşkanı sağ olsun 1.5 saat beni dinledi. Durumu anlatmaya çalıştım. 'Veriyoruz, bir daha veriyoruz, sonra bir daha... Bitmiyorsunuz!' dedi. Ben de kendisine bir spor yasasıyla her yönetimin sorumlu olacağı bir düzenlemeyle bu işin olabileceğini anlattım. Sorumlu kişilere, 'Makul gözüküyor, siz de inceleyin' dedi. 'Ayrı gayrı olmaz Fenerbahçe ve Galatasaray da olacak' dedi. Pandemi süreci girmese nisan, mayısta bitebilirdi. Görüşmeler sürüyor. Can sıkan maddeler var. Testlimiyetçilik yok, direnç gösteriyoruz. Yılbaşına kadar olabilir ama o da zor gözüküyor."

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri