A2 TV nasıl izlenir, uydu ve frekans bilgileri (Beşiktaş - Manisaspor)

Beşiktaş - Manisaspor Türkiye Kupası maçı öncesi kadro ve kanal bilgileri dışında karşılaşmaya dair tüm detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Beşiktaş'ta Süper Lig 13. haftasında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldıktan sonra gözler kupaya çevrildi. Türkiye Kupası'nda Manisaspor ile Vodafone Park'ta karşılaşacak olan siyah beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, önümüzdeki hafta sonu Galatasaray ile oynanacak derbi müsabakası nedeniyle bu maçta as futbolcularını dinlendirecek. A2 TV'den yayınlanacak Beşiktaş - Manisaspor maçıyla ilgili son bilgiler, A2 nasıl izlenir, uydu ve frekans bilgilerine dair diğer detaylar haberimizde.

Beşiktaş - Manisaspor Türkiye Kupası maçı haberleri


Türkiye Kupası'nda Vodafone Park'ta Beşiktaş ile karşılaşacak olan Manisaspor'da teknik direktör Fatih Tekke, takımda morallerin yüksek olduğunu söylerken karşılaşma öncesi de iddialı açıklamalarda bulundu. Fatih Tekke yaptığı açıklamada, "Ligde alınan iyi sonuçlar hepimizin özgüvenini yerine getirdi. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Beşiktaş'ın gücü belli. Ancak herkes sahada elinden gelenin en iyisini yapacak. Beşiktaş'ı yenersek sürpriz olmaz." ifadelerini kullandı.


Beşiktaş'ın Manisaspor maçı kadrosu nasıl olacak?


Beşiktaş'ta Gökhan Töre ve Atınç Nukan'ın sakatlıkları devam ederken, son maçta ilk 11'den çıkarılan Pepe'nin derbi öncesi riske edilmesi beklenmiyor. Manisaspor'da ise sakatlıkları bulunan Atiemwen, Mustafa Sevgi, Uğur Pamuk ve Mehmet Enes Sığırcı bu maçtatakımlarını yalnız bırakacaklar.

Kupa maçında rotasyona gidecek olan Şenol Güneş, bu sezon fazla forma şansı bulamayan Tolga Zengin, Fatih Aksoy, Gary Medel, Mustafa Pektemek, Orkan Çınar, Jeremain Lens ve Alvaro Negredo gibi isimleri sahaya sürecek.


Beşiktaş - Manisaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Beşiktaş ile Manisaspor arasındaki Türkiye Kupası müsabakası 28 Kasım salı günü saat 14:30'da Vodafone Park'ta oynanacak. Karşılaşma A2 TV'den naklen yayınlanacak. Peki A2 tv nasıl izlenir, frekans bilgileri neler? Tüm detaylar.

A2 TV Digiturk'te 35 nolu kanal, Teledünya'da 37, Turkcell TV'de 29, Tivibu'da ise 59 nolu kanaldan izlenebilir. Aynı zamanda Türksat 4A uydusunda da yer alıyor.

Frekans bilgileri ise şu şekilde:

Uydu: Türksat
Frekans: 11999
Sembol Oranı: 11666
Polarizasyon: Vertical (Dikey)
FEC: 3/4
Modulasyon: DVBS2-8PSK

Digiturk: 35. Kanal
DSmart: 277. Kanal
Tivubu: 59. Kanal
Kablo TV: 37. Kanal
Turkcell TV: 29. Kanal

A2 TV BEŞİKTAŞ - MANİSASPOR MAÇINI CANLI İZLE

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri