Mehmet Demirkol: "Sanıyorum Şenol Güneş ayrılıyor çünkü..."

1
Fikret Orman, bu kadar sinirlendiğine göre herhalde Şenol Hoca gidiyor. Türkiye’de iki hoca alkışlanıyor. Biri Obradovic, diğeri Şenol Güneş, Fenerbahçeliler şampiyon olduğunda Aziz Yıldırım lehine bağırmıyor. Keza Beşiktaş’ta da aynı durum var. Beşiktaş’ı, Şenol Güneş’ten başka biri oynatamaz. Türk futbol camiasında, Arda dahil, en kuvvetli insan Şenol Güneş.
2
Fenerbahçe’nin 10 numarası Alper olmaz. Eskişehirspor’un 10 numarası da Alper olmaz. Alper 10 numara olmaz. Fenerbahçe 10 bine değil de 40 bine oynasa daha çok puan kaybederdi.Sadece Lens’i koşturan bir takımın teknik direktörü seyirciden şikayet edemez.
3
Advocaat’ın şunu sorması lazım, benden önce seyirci geliyordu şimdi benim sezonumda neden gelmiyor? Seyircinin bir beklentisi yok çünkü
4
Fenerbahçe’nin problemi büyük rakipler, büyük takımlara karşı aldığı sonuçlar değil. Diğerlerine karşı aldığı sonuçlar. Fenerbahçe 20 metre önde oynayamadı. Eğer oynasa en az 10 puan daha fazla alabilirdi.
5
Fenerbahçe’de futbolu bırakmak, Beşiktaş’ta furbolu bırakmak marifet değil. Chelsea gibi takımlarda futbolu bırakmaktır asıl mesele. İngiltere’yi hedeflemeyen Beşiktaş teknik direktörü mü olur? Eğer genç bir teknik adamsa hedeflemesi gerekir.

Futbolarena anasayfasından devam...